Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst/jobb

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst/jobb

okt 16 2020 - 01:10
Hei. Hvordan takler dere å gå på jobb med angst ? Jeg personlig har klart det en stund med hjelp av Sobril men nå er jeg blitt så sliten at det ender med hyppig Sykemeldinger. Selv føler jeg også at det ikke er riktig å skulle bruke beroligende for å stå i jobb. Kanskje noen har tips ? Er det å presse seg på jobb der man burde gjøre eller er det kanskje noe som utløser mer angst ?

Avatar

Hei

okt 16 2020 - 11:03
Jobber du fullt? Kanskje gradert sykemelding kunne vært noe? Jeg kjenner meg igjen. Jobber en periode og presser meg. Så går kroppen ned for telling og jeg bruker en stund på å komme meg igjen. Av og til kan angsten bli verre av å bare gå hjemme. Tror også det er det legene tenker. Men personlig mener jeg at det kommer an på hva en gjør med de dagene en ikke jobber. Om en for eks klarer å komme seg ut på tur og være litt sosial. Hva tenker legen din?
Avatar

Re: Angst/jobb

okt 16 2020 - 16:04
Hatt mye angst selv. Spesielt i jobbsammenheng. Ble mer eller mindre avhenging av beroligende. Er tre år siden jeg klarte å venne meg av med det.

Har gått på medisiner siden da, men den trapper jeg ned på pga jeg har begynt på andre medisiner. Er angsten virkelig ille så tar jeg betablokker. Også kuttet ut koffein (neste helt). Drikker mye vann. Sørger for å få i meg sunne fettsyrer, b vitaminer og saltshot når jeg et utmattet.
Trener ca 3 ganger i uken, også tung styrke trening.

Jeg har hatt så mye angst og panikk angst at jeg er blitt så vant med det. Vet det går over, må bare stå i det.

Hører også på podcast osv om emnet og andre underholdende tema, syns det er for min del viktig å vite litt om tema, og at det er veldig mange det ute som sliter med det samme.

Jeg har også lært meg å fokusere på noe annet visst jeg kjenner angsten kommer. Sier også til meg selv «Hei angst. Du er her igjen? Bare kom. Skal ikke kjempe i mot deg». Da roer det seg oftes litt ned.

Innlegget er redigert da det strider mot våre regler om medisin "prat" i innlagget. ADMIN
Til forsiden