Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst, isolasjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst, isolasjon

mars 28 2021 - 13:50
Angsten har tatt over hele livet mitt. Angsten har kontrollen. Jeg har isolert meg totalt i 5 mnd nå. Det og sitte i min egen stue gjør meg livredd til tider. Min "trygghet" er under dynen. Men det også begynner og bli skremmende. Jeg hater angsten. Jeg hater hva den gjør med meg. Jeg klarer ikke møte opp til psykolog. Klarer ikke be om hjelp. Angsten har makten. Angsten er blitt en person som sitter på brystet mitt konstant. Jeg er livredd. Jeg vil vekk fra dette. Livredd for alt. Jeg føler meg håpløs. Den livsglade jenta jeg engang var forsvinner. Hva skal jeg gjøre?
Avatar

Ååå

mars 28 2021 - 13:58
Når jeg leste dette så ble jeg så trist.Jeg har isolert selv mye for tida.Det jeg lurer på når du skrev du kommer deg ikke til psykolog da betyr jo det at har psykolog.Har psykologen pratet om video samtale som dere kunne hatt hvis du først ikke klarer å komme deg til timen.Angst krever mye energi.Jeg tenkte at hvis du først ikke kommer deg til timen at du kunne ha videosamtale.Noen ganger skjer ting i livet at man ikke er som før og prøver å finne veien tilbake hvordan man var selv om veien er lang.
Avatar

Hei!

mars 28 2021 - 14:44
Det må være utmattende og slitsomt slik du har det nå. Jeg sliter selv med angst og føler også at den har tatt kontrollen over livet mitt i større grad nå en før...
Du sier at du ikke klarer å møte opp til psykologtime, kunne du tenkt deg å kontakte akutteam for å få råd og hjelp til å takle angsten? De kan møte deg hjemme hos deg for samtale så slipper du å reise ut til distriktspsykiatrisk senteret (DPS).
Avatar

Takk for svar

mars 28 2021 - 17:48
Amalie9798: Har egentlig ikke tenkt så mye på det. Men det kunne jeg gjerne gjort. Er bare redd for at jeg ringer og sier de ikke skal komme rett før pgr av angsten. Og jeg leier leilighet og er redd for hva utleierne tenker hvis de kommer med en bil der det står akuttteam. Hvis det står det på bilen.

Mrsfreak1983: Jeg skal ha et møte den 12 med psykologen, kan gjerne spør om jeg kan ha videosamtale. Jeg skal avslutte hos henne fordi jeg føler ikke jeg får den hjelpen jeg skal ha. Er på venteliste for ny psykolog eller psykiater. Det kan nokk ta litt tid. Du sier selv du har isolert deg endel, er det pgr av angst? Er det noe som hjelper deg?
Avatar

Hei

mars 28 2021 - 18:23
Så bra at du skal til ny behandler.Hvis det ikke fungerer men hun du har må er det bedre å bytte.Da får du bedre hjelp og jeg krysser fingrene for at kjemien blir bra.Depresjon og angst og det st jeg har mye splittelse innvendig og det er sorg som gikk i depresjon som har tilslutt ført at jeg isolerer meg fordi jeg har så mye energi mangel det er ikke krefter i kroppen jeg kommer meg til psykolog også hjemme kroppen klarer ikke mer.Det dreier seg ikke kun om psyke men det påvirker kroppen når man har energi mangel.Psykologen min syns det er bra jeg kommer meg til timen.Den splittelsen i meg har gjort at jeg ikke kan være sammen med andre.Splittelsen forbyr meg å være med venner som før.Psykologen hjelper meg ved å forklare meg hvorfor ting er slik de er.Hva sa hun behandleren at du ikke vil fortsette hos henne.Føler hun også at kjemien ikke er bra.
Avatar

Ingen problem!

mars 28 2021 - 19:40
Det skjønner jeg. Det samme var jeg når jeg tok kontakt med dem for et par år siden når jeg var på mitt verste både psykisk og fysisk. Jeg gruet meg skikkelig første gang de skulle komme til meg. Men det gikk bedre en forventet. De klarte å trygge meg og ga meg gode tips og råd ifht angsten. De kommer med en helt vanlig bil, så du trenger ikke å bekymre deg over at det står synlig på bilen fordi det gjør det ikke :)
Til forsiden