Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst igjennom dagen..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst igjennom dagen..

mars 17 2014 - 22:47
Jeg får lyst til og spørre om det er slikt for dere at angsten er der mer eller mindre hver dag i varierende styrke eller grad...??

For meg så er det dessverre slik, jeg er som skrevet mange ganger diagnosert med helseangst, generalisert angst siden 2012.
Jeg kan ha angst symptomer på en skala fra 1 til 10 i varierende grad.

Alt fra 4 ( bra ) til 8 ( ikke bra ).
Jeg kan plutselig bare hoppe opp til 8 uten noe grunn eller større bekymring for hjertesvikt eller noe sånt, det bare skjer.
Jeg blir sint og oppgitt på angsten men hjelper det, nei dessverre..

Opplever dere også angsten slik mer eller mindre hver dag ?
Avatar

Ja

mars 18 2014 - 07:39
Hei,

Har det på samme måten og starter som regel dagen med angst. Den ligger som en klump i magen når jeg våkner om morgenen. Noen ganger er angsten så sterk at jeg kan bli sittende i en stol en hel dag og nesten bare vente på at hjerte skal stoppe. Andre dager er det litt greiere og klarer å komme meg ut og få gått en tur på butikken, men angsten er alltid med. Det hender også at varene står igjen i butikken, klarer ikke være der, må bare ut og bort.
Avatar

Dagen

april 29 2014 - 22:27
Med meg har alt vært best om morgen/formiddag. På det værste varierte intensiteten gjennom hele dagen. Men bedre hvis jeg stod i angsten og møtte den:) bruker mye mindfullness nor appen på mobilen. Bruker den ikke under panikkanfall men øver hver dag og bruker den som heter kropps skanning inne på appen. Hjelper meg å finne roen også hjelper den på å kjenne pusten, mener da at jeg mestrer angsten bedre:)
Til forsiden