Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst i Oslo?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst i Oslo?

des 9 2010 - 00:29
Hei dere!

Gutt på 32 her, helt fersk her inne. Kort fortalt har jeg hatt en noe spesiell oppvekst, men klarte meg alltid fint. Jeg vokste opp med mange venner/kjærester, og brukte å elske oppmerksomhet, eller det å være midtpunktet. Da jeg var 20 hadde jeg et par panikkangstanfall. Forferdelig, trodde jeg skulle dø. Fikk satt et ord på det, og deretter hadde jeg i lang, lang tid kun angst i enkeltsituasjoner der jeg følte jeg virkelig måtte prestere. Bortsett fra det gikk livet sin gang.

De siste 2-3 årene har jeg derimot hatt stort sett angst hele tiden (i etterkant av flere vonde hendelser), og det føles som om livet mitt primært har dreid som om det å ha angst. MEN, jeg har følt meg bedre den siste tiden... takket være noe medisinering, samt en rekke ulike andre angst ressurser jeg benytter meg av.

Du som leser dette sitter kanskje og har det tøft.. og jeg er den første til å vite hvor JÆVLIG det er. Så det jeg skal frem til er at jeg med glede vil ta en prat/skrive litt/chatte om noen skulle føle behov for det (gutter/jenter). Noen ganger kan det bare være godt å "lufte seg", og få en annens innspill på tanker man spikrer sammen i hodet? Dessuten føler jeg at jeg har relativt god oversikt over tilbud man kan benytte seg av.

Om jeg skal legge til noen trøstende ord til slutt er det følgende:
Det finnes ikke noen mal på hvordan man skal bli "frisk". Det er svært individuelt. Det finnes derimot en rekke hjelpemidler som kan bistå deg i å finne DIN måte å håndtere problemstillingen på... og som du ser her inne er du IKKE ALENE :) En ting jeg derimot mener er vesentlig for de fleste er å oppnå en reell aksept for hva angsten er, og at man har dette problemet. Så lenge man stritter imot angsten vil det bare gjøre at problemet vedvarer.

Ok, det er sent og jeg skal forsøke å sove.. men håper på å bli kjent med noen av dere. Og for all del, aldri gi opp folkens! Har du først oppsøkt denne siden og dette forumet har sikkert hatt din share av plager... men du ER her fortsatt, og det er GARANTERT ting du ikke har forsøkt enda! :)

På bunnen er jeg egentlig en gladgutt.. så jeg velger å oppriktig talt tro at vi alle en dag vil tenke at det "bare er angst". Og virkelig tro og mene det.

Ta være på dere selv.
Mange klemmer fra P.
Avatar

Re: Angst i Oslo?

aug 26 2011 - 02:59
Jeg har lyst til å prate med deg, sender deg venne forespørsel :)
Avatar

Bor i oslo

sep 12 2011 - 17:44
jeg kunne gjerne snakket litt med deg. 23 år gammel. legger deg til som venn jeh
Avatar

Re: Angst i Oslo?

sep 19 2011 - 09:43
Hei dere,

tok litt tid før jeg logget inn igjen...glemte det sånn halvveis for å være ærlig :) Men kommer innom fra nå av! Og svarer de som skrev til meg i dag
Til forsiden