Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst, hypokonder?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst, hypokonder?

nov 1 2020 - 19:25
Jeg sliter en del med angst men også redd for det minste ting som skjer med kroppen. Eks: våkner jeg opp med hodeverk, er jeg redd for at det er hjernesvulst, har jeg vondt i halsen tror jeg at det er kreft i halsen o.l., har jeg vondt i brystet tror jeg at det har noe med hjertet, og slik fortsetter det. Googler jo dette opp og blir jo mer enslig. Skal kontakte legen i morgen for å ta blodprøve. Må roe nervene, går jo rundt å tenke på at noe som ikke er bra i kroppen. Jeg var ikke sånn før og kommet med årene. Flere som sliter med det samme? Noen som kan komme med noe beroligende ord?
Hilsen dame på 35 år
Avatar

Hypokondri

nov 10 2020 - 10:41
Hei, jeg synes absolutt det høres ut som hypokondri som du utvikler. Jeg er i samme situasjon som deg, og tror alle mulige plager er en form for kreft. Dette blir bare verre og verre, så nå har jeg både vært hos legen og bedt om samtaler med psykolog. Alle mine prøver er helt normale. Det hjelper med legesjekk en kort stund, men så kommer det jo nye bekymringer. Prøv å les boka om hypokondri av Wilhelmsen. Den hjalp meg å gjenkjenne tankefeller. De tingene du beskriver er jo helt normale plager en sunn kropp har innimellom. Og når man har angst så kjenner man alltid ekstra godt etter... veldig slitsomt. Men med all sannsynlighet er du helt frisk :) gå til legen og få sjekken din, for å roe ned deg selv. Men be også om noen å prate med så dette ikke får fritt spillerom fremover! Jeg synes hvertfall det er veldig vanskelig å jobbe med alene.. Lykke til!
Hilsen dame 33
Avatar

ja da

nov 10 2020 - 22:05
yepp been there
hadde en periode
med masse dødsangst
så mistet jeg absolutt alt
i løpet av noen måneder
og dødsangst ble
byttet ut med dødslengsel
uansett: husk på
vi skal alle samme vei
nøyaktig når er opp til
høyere makter ;)
Til forsiden