Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst+hjemlengsel

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst+hjemlengsel

des 29 2018 - 15:59
Jeg har nettopp kommet tilbake til Bergen fra juleferie hjemme. Det å komme tilbake til en tom leilighet etter å ha tilbrakt flere uker med familien ble veldig mye vanskeligere enn det jeg hadde trodd. Jeg sliter mye med angst, spesielt når jeg er alene i en by langt fra familie/ venner og de trygge omgivelsene. Jeg håper jeg kan komme i kontakt med noen som har erfaringer med dette, eller rett og slett bare ha noen å snakke med.
Avatar

Hei

des 29 2018 - 18:00
Jeg bor langt unna, vil gi deg et godt tips... Hvis du trenger et sted å være og noen å prate med, så prøv å oppsøk fontenehuset i Bergen.

Fontenehuset er et klubbhus med frivillig oppmøte - helt gratis - for mennesker som strever eller har strevet med en eller annen for for psykiske helseproblemer. De driver med noe der de kaller for arbeidsorientert dag. Der kan du være å sosialisere og møte folk i et lvterskelmiljø, og tørre å være litt åpen med noen om hva som er vanskelig. :)

Lykke til videre, håper alt går bra :)
Avatar

Re: Angst+hjemlengsel

jan 7 2019 - 04:53
jeg sliter med det samme...husk at voksne også kan ha seperasjonsangst...<3
Til forsiden