Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst gjør vondt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst gjør vondt

april 24 2020 - 20:30
Jeg har blitt mobbet hele livet og jeg er så usikker på meg selv. Jeg er redd for om jeg sier noe galt eller gjør noe dumt og får veldig presentasjon angst. Også tenker jeg sånn på dette og det kverner oppe i hodet mitt natt og dag.

Jeg sliter veldig med nærhet og trygghet i forhold til andre mennesker og sliter veldig med å stole på andre. Jeg er så redd det jeg sier skal bli brukt mot meg ved senere anledning. Jeg sliter også veldig med å kle av meg derfor liker jeg ikke å være i svømmehallen fordi liker ikke å vise meg. Jeg har ingen samboer fordi klarer ikke fysisk kontakt og derfor blir det veldig vanskelig og det får jeg ikke til..

Jeg er så redd for å stifte nye bekjentskaper fordi jeg er så redd for å bli forlatt og sviktet etterpå og redd for at folk utfryser meg og utestenger meg. Jeg har ingen venner fordi jeg er så usikker og utrygg på meg selv og jeg savner veldig venner samtidig som det er veldig vanskelig for meg.

Alt motsier seg selv og jeg motsier meg selv også siden jeg har lyst men samtidig så tør jeg ikke og da setter frykten inn for fullt. Jeg har veldig angst for alt og alle og det gjør at livet er veldig vanskelig å leve på omtrent alle områder. Jeg er veldig unormal på alt i livet og uansett hvor mye jeg prøver å passe inn så får jeg det ikke til fordi alt blir så vanskelig at jeg trekker meg unna. Selv om jeg egentlig vil.

Jeg sliter også med å si farvel og det å gå fordi jeg liker ikke å være alene men samtidig er det også vanskelig å være sammen med andre mennesker. Jeg føler bare at jeg dummer meg og jeg er så veldig ambivalent fordi jeg vingler frem og tilbake og frem og tilbake og jeg er så redd for at folk unngår meg fordi jeg er så utrygg på meg selv. Jeg vil ikke skremme folk bort.

Jeg er også så usikker at jeg ofte ser ned i bakken og det gjør jo kun at andre tror jeg ikke vil ha kontakt men jeg vil jo ha kontakt men alt er bare så vanskelig.
Avatar

Re: Angst gjør vondt

april 24 2020 - 22:01
Du tror at du lider av post traumatisk stresslidelse etter å ha bli mobbet, at det er derfor det er så vanskelig for deg. Og at du har utviklet sosial angst. Når det gjelder sosial angst, ønsker jeg å anbefale "Selvhjelp til sosial angst" med Magnus Nordmo. Du finner videoene på youtube. Jeg syns han forklarer det veldig godt, og hvordan man kan øve seg på å "overvinne" angsten.
Avatar

hmmmmm

april 25 2020 - 02:39
synes pinkeltje bra
jeg føler veldig med deg
du må ha det jævlig
denne usikkerheten
denne veldige angsten
den negative indre dialogen
det virker som mobbingen har ødelagt deg helt
vet hva det vil si - så absolutt
men la ikke demonene vinne
dette kan du klare - jeg tror på deg ;)
Avatar

Usikker!

april 25 2020 - 18:21
Ja jeg er også veldig usikker, men føler kanskje jeg er i en utvikling. Vet hvor vanskelig det er. Ganske heftige ting du strever med. Så styrke klem fra meg!

Takk pinkeltje for forslag til youtubfilmer ☺️
Avatar

Re: Angst gjør vondt

april 26 2020 - 15:13
Bare hyggelig:) Det er bare fint å kunne del det som har hjulpet meg, med andre. Lykke til alle sammen! Det er mange som sliter med sliter med sosial angst, og det er ingenting å skamme seg over.
Til forsiden