Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst, fordi jeg fortjener det?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst, fordi jeg fortjener det?

juni 4 2014 - 18:15
Hallo. Jeg har hatt angst i rundt 4 år nå. Med alt hva det innebærer av depresjon, tvangsgrubling og smerter. Angsten min blir ikke bedre fordi jeg føler jeg fortjener den. Jeg gjorde to litt dumme og ekle ting som tennåring og nå mange år senere angrer jeg sårt.
Avatar

hei

juni 4 2014 - 18:41
Jeg syns du skal tilgi deg sjøl for det gale du gjorde som tenåring. Tenåringer er ikke voksne. Hjernen hos en tenåring er ikke fult utviklet.Hva du enn gjorde, syns jeg du skal ta i betraktning at du ikke var helt i stand til å ta ansvaret for dine handlinger (som du er nå). Vi er mange som har gjort mye dumt som tenåringer, og som angrer på det. Men gjort er gjort, og vi hadde våre grunner til å oppføre oss som vi gjorde, eller hva?
Gjorde du noe mot andre? Du kan i såfall prøve å be dem om tilgivelse?
Uansett, det viktigste er nok at du er litt romslig mot deg sjøl og ikke straffer deg sjøl for dumheter begått i den vanskelige tenåringstida.
Sikkert bra at du har innsett dumhetene dine da. Men ingen grunn til å føle at du derfor fortjener å ha en angstlidelse (:-))

Til forsiden