Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst forå stå alene.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst forå stå alene.

mars 26 2019 - 19:43
I dag, etter over 7 år med samme Behandler i dps har vi avslutter. Jeg er redd. Hun har vært min klippe i alle disse årene. Hun har gått tur med meg når det år vært vanskelig å sitte på kontoret. Hun har mailet meg gode ord, dikt og dokumenter. Hun har besøkt med når jeg var på mitt sykeste og noen av gangene gikk vi bare rundt senteret. Hun har ringt når jeg har hatt det vanskeligere enn ellers. Hun har vært min klippe. Så..... nå føler jeg at jeg har mistet mitt sikkerhetsnett..... Jeg er trist og redd..

Vet ikke hva jeg vil med innlegget.... ville bare lufte litt
Avatar

Paprika

mars 26 2019 - 20:31
Det er kjempe trist spesielt fordi du har hatt personen lenge.jeg håper du har noen som følger deg opp nå.du er sikkert trist og lei deg
Avatar

Re: Angst forå stå alene.

mars 26 2019 - 20:34
Jeg går gjennom noe lignende akkurat nå, så jeg kan relatere til det du sier! Jeg har gått fra individialterapi, til individualterapi
og gruppeterapi, og til slutt kun gruppeterapi, som avsluttes denne uka.

Hver endring har vært vanskelig i starten, men min personlige fremgang har bare gått raskere og raskere. Veldig klisjé, men jeg opplever i hvertfall at det har stemt bra for min del, "når en dør lukkes, åpnes en annen".

Tiden/energien du inntil nylig har brukt på terapi, er nå frigjort til å bruke på andre ting som kan føre livet ditt i en mer positiv retning. Bli tryggere på deg selv, stole på at du kan klare deg "alene" (dvs uten terapi).
Avatar

huff

mars 26 2019 - 21:46
føler med deg

har du intet annet tilbud?

er du alene nå er det jo skandaløst
Avatar

HEi Paprika

mars 27 2019 - 00:26
jeg tenker på deg og jeg håper du har noen å prate med om dette.At de har laget en plan for deg for eks psykiatrisk sykepleier.Når man har hatt en behandler mange år hvor man har følt personen hjelper deg og du er trygg på personen skjønner jeg at dette er jævlig og alt avhenger av hvor i livet du er i.Skjønner hva mann23 mener at du skal lære å føle deg trygg på deg selv men alt avhenger hvordan du selv takler slikt når du har det slik du beskriver høres det ikke bra ut.Jeg håper man har plan for deg slik at du ikke får tilbakefall for den tryggheten mann23 beskriver er forskjellig fra person til person hvordan man takler.Denne behandleren har du hatt i mange år så skjønner deg godt.Det viktigste er at du ikke er alene om alt dette ellers er det skandale som Alien nevner her.Tenker på deg og håper det på en eller annen måte ordner seg.
Avatar

pssssst

mars 27 2019 - 12:59
vil bare understreke at jeg føler med deg!

håper du ikke er helt alene ;)
Avatar

Re: Angst forå stå alene.

mars 27 2019 - 21:36
En omsorgsfull psykolog som har fulgt deg i 7 år slipper deg vel ikke helt uten videre, dette har vel vært forberedt en stund?

En gang må vi gi slipp, gå ut i verden på egenhånd. "Det gjør ondt når knopper brister", men du klarer det, du har mer ressurser i deg enn du tenker deg på forhånd. Ikke gi deg!
Avatar

Hei

mars 27 2019 - 22:40
jeg håper det går bra med henne Akershusøst.Det er ikke alle som klarer å gi slipp så jeg håper de har laget en plan for henne videre og man blir jo ikke overlatt til seg selv.Det har jeg ikke opplevd før Blir vel endringer det er det.Alle takler ikke det.
Avatar

Re: Angst forå stå alene.

mars 27 2019 - 23:13
Jeg synes jaggu at nå det er nok stakkarsliggjøring her! Her er det blitt side opp og side ned med stakkarsliggjøring fra noen få avsendere. Blir helt kvalm!

Hun skriver jo at dette innlegget er for å lufte det situasjonen litt.
Avatar

Hei

mars 28 2019 - 02:31
Jeg har et spørsmål nå Hva er det som er så kvalmt med det at Alien føler med henne?Det kalles faktisk empati.Jeg syns det er ganske å gå hardt på å starte å prate om å gi slipp og klare seg på egenhånd når paprika akkurat har havna oppi dette.Hun trenger støtte.Slik jeg tolker det Paprika har skrevet hun har angst for å stå alene da hun mister en behandler som har vært der for henne i mange år og hun er redd.Da er det vanlig at man har en plan videre hva som skjer at enten psykistrisk sykepleier el fastlege som følger opp derfor Alien skrev tenker jeg da.Slik jeg tolker alt dette då dreier det seg om empati.Jeg opplever ingenting på denne sida som noe stakkarsliggjøring,Spørsmålet her er heller Hvorfor syns du empati er kvalmende?
Avatar

Hei

mars 28 2019 - 10:40
Kanskje Akershus har noen svar til oss her?
Avatar

mrsfreak1983

mars 28 2019 - 10:44
Du henvendte deg til meg, så da sa jeg hva jeg mente. Du virker jo generelt for å dyrke det vonde, vanskelige og hjelpebehovet. Det er lite fokus på mestring og selvstendighet. Empati er ok det, dette er stakkarsliggjøring slik jeg ser det.

Jeg kommer ikke til å være på denne nettsiden i noen uker fremover fordi det er rett og slett ikke sunt for meg, så jeg blir ikke å svare på eventuelle nye spørsmål/kommentarer.
Avatar

braaaaa

mars 28 2019 - 14:44
akershusøst du trenger en pause

la oss huske pytagoras: alt er i forandring
men det betyr ikke at vi liker den

håper det går bra med deg paprika :)
Avatar

Re: Angst forå stå alene.

mars 28 2019 - 17:47
Jeg er litt enig. Du er hard mot oss så nå tillater jeg meg å være litt hard tilbake. Du er brutal. Det er ikke stakkarslig å be om hjelp. Eller å ta imot hjelp. Ting du skriver kan gjøre veldig vondt for andre å lese.
Avatar

Limbeck

mars 28 2019 - 21:14
Akershus er for brutal.Alle mennesker ønsker å mestre egne liv og klare seg best mulig men det er av forskjellige årsaker ikke alltid mulig.Det å vise empati og medfølelse har ingenting med stakkarsliggjøring.Vi viser jo at vi bryr oss og håper paprika har fått plan videre.Ingen blir bare overlatt til seg selv etter mange år på dps.Akershus alle ønsker å mestre sine liv hvordan folk klarer seg avhenger av hvor rammet man er av ting.Alle er ikke deg!Alien du har rett Akershus trenger pause!
Til forsiden