Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst for ting jeg har sagt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst for ting jeg har sagt

april 4 2018 - 11:39
Hadde i dag besøk av en nabo. Under samtalen føler jeg etterpå jeg har sagt mye dumt og har fått angst. Egentlig passer jeg veldig på hva jeg sier, men denne gangen føler jeg at jeg ikke klarte å holde munn godt nok.

Er det ille å prate om andre? Tenker på å belyse ting. Er veldig redd for dette vil komme tilbake på meg.
Avatar

Hei

april 4 2018 - 17:16
For å si det slik, så sier alle dumme ting innimellom. Eg snakker om andre av og til, både positivt og negativt. Er lov å ha meninger. Man skal jo tenke på hva man sier, ha sunne filtre, men ikke overtenk det. Er annpå hva du har sakt også. Har du sakt noe som du egentlig ikke vet er sant, ja da har du drete litt på draget. Men er ikke værre en å beklage hvis du blir konfrontert med det, og kanskje tenke på neste gang du skal snakke om andre. Det er lov å ha sine meninger om andre, og andre sine valg. Men ikke før du har sett deg selv i speilet, da blir det litt dobbelmoralsk, hvis du snakker en person ned, når du står med dine egne feil. Alle har sine "feil". Man trenger ikke spytte ut spydigheter i hutt og pine heller. Du blir verken lykkeligere eller en bedre person av å snakke folk ned. Men som sakt, er lov å ha sine meninger ^^
Til forsiden