Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst for testikkelkreft

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst for testikkelkreft

jan 28 2022 - 19:35
Gutt 18 år, Jeg har opplevd testikkel- og ryggsmerter. Har vært hos 5 leger og 2 urologer. Jeg har tatt blodprøve og 2 ultralyder hos to forskjellige spesialister. Begge har gitt meg garanti, og sier jeg ikke har noe å bekymre meg for. Jeg har hatt ekstrem angst, og har ikke klart å fungere i daglig livet. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre. Jeg mistenker at jeg fikk strekk i ryggen under et angstanfall. Hva tenker dere? er jeg trygg?
Avatar

Re: Angst for testikkelkreft

jan 29 2022 - 14:10
Vil si at det er ingenting å bekymre seg for når du har hatt så mange legebesøk. Viktig å stole på legen selv om det kan vere vansklig :)
Avatar

Re: Angst for testikkelkreft

juli 14 2022 - 01:49
Slet veldig mye testikkelsmerter lenge, ble sent på ultralyd for å utelukke kreft men de fant ingenting, hørte ikke noe mer etter det.. Gikk over av seg selv heldigvis!
Avatar

Re: Angst for testikkelkreft

juli 15 2022 - 03:38
Ligner på hvordan jeg hadde det for et år siden. Hadde smerter i hoften som gjekk ned i lysken, og hadde vondt i testiklene. Gjekk til kiropraktor, og smertene forsvant ganske fort etter 3 - 4 behandlinger. Gjekk ikke til lege da, siden jeg følte meg helt fin igjen, men før eg fekk behandling, så hadde jeg også ganske mye angst.
Til forsiden