Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst for sosiale ting

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst for sosiale ting

feb 3 2023 - 19:00
Dette kommer kanskje litt for sent til at noen rekker å svare men…
I morgen (lørdag 4 feb) så er jeg invitert i en bursdag. Jeg gruer meg veldig mye for jeg kjenner bare den som har bursdag og hu er den eneste jeg er trygg på. Det er voksen bursdag/familie bursdag eller hva folk kaller det nå til dags. Jeg har mye angst og jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg skal reise dit sammen med kjæresten min og familien hans men det hjelper fortsatt ikke når over halveparten av folkene er folk jeg er utrygg på og som jeg ikke kjenner. Jeg har mest litt til å bare være hjemme.

Kjæresten min og familien hans vet ikke at jeg sliter med angst enda siden jeg har holdt det hemmelig siden jeg ikke har turt å fortelle det til de enda. Så da tar jeg på en maske og later som at jeg ikke er redd, men det er veldig slitsomt å ta på en maske når man egt er kjempe nervøs, redd og har mye angst osv. Det er kanskje en bra ting siden da får jeg utfordret meg men jeg syns ikke det er en bra ting siden den masken jeg tar på «faller» av ca 1-2 timer ut i f.eks en bursdag da. Så da går jeg på do og sender melding om at jeg vil hjem til kjæresten min, men hvis da han ikke vil hjem så blir jeg i dårlig humør resten av bursdagen og begynner å gråte på do fordi at nå har jeg på en måte fått nok og den masken er borte så da klarer jeg meg ikke lenger der ute uten å fortsatt å være i dårlig humør og bare vil gråte. Bursdagen starter 17 og heldigvis pga MGP så spurte jeg kjæresten min om vi kunne reise hjem til da, og det har han sagt ja til men jeg er redd han ombestemmer seg eller at vi på en måte ikke får dratt så tidlig pga ett eller annet. Det å ikke vite når vi kan drar hjem skaper mer angst hos meg. Men når jeg vet når vi skal dra så går det som regel bra.
Avatar

medfølelse

feb 5 2023 - 19:25
da håper jeg
det gikk bra
og håper du kom deg
hjem til mgp da
tenkte på deg serru ;)
Til forsiden