Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst for sjefen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst for sjefen

nov 25 2019 - 12:06
Jeg er sykmeldt og sjefen ringer stadig. Jeg føler at jeg ikke blir trodd, jeg har jo ikke brukket beinet. Sist jeg snakket med henne fikk jeg angstanfall. Jeg gråter og føler meg veldig avkledd. Bedriften har fått ny sjef så jeg kjenner henne ikke en gang. Hun ringte meg på fredag, men da svarte jeg ikke på telefonen. Nå er jeg livredd for at hun skal ringe meg igjen. Jeg har vondt i magen og er kvalm av å tenke på det. Skikkelig angst.

MÅ jeg snakke med henne? Jeg er jo redd for at hun skal mene at jeg er lite samarbeidsvillig og at jeg skal brenne alle bruer. Men jeg får ikke akkurat mindre angst av å snakke med henne.

Det å være sykmeldt er en belastning i tillegg til alt det andre jeg har å slite med.

Noen som har noen gode innspill eller trøstens ord?
Avatar

Re: Angst for sjefen

nov 25 2019 - 17:23
Hei,

Jeg tenker at ærlighet er viktig og at du må være ærlig med sjefen din. Du trenger ikke å snakke med henne, men kanskje du kan skrive et godt og gammeldags brev til henne, der det står at du har det vanskelig nå for tida og hvorfor du har det vanskelig, og det kan være greit for sjefen din å vite hvorfor du løy om visse ting. 'Jeg er redd for at du skal mene at jeg er lite samarbeidsvillig og at jeg skal brenne alle druer'. Denne setningen kan du kanskje legge til i brevet. Jeg tror at selv om sjefen din er ny, så kommer hun til å forstå det du skriver i brevet altså, så det trenger du ikke å uroe deg for.
For meg er det lettere å være ærlig på papir enn ansikt til ansikt. Jeg syns du skal prøve å skrive et brev til sjefen din, jeg! Husk at det trenger ikke å være et langt brev. Av og til holder det bare med et avsnitt eller en hel side. Jeg tenker at sjefen din vil sette stor pris på ærligheten din. Alle er glade for å få et brev, og det at du gir et brev til henne, tror jeg vil varme hjertet til sjefen din.

Ikke bare i situasjonen din, brev kan man skrive når som helst. Hvis man vil være ærlig med noen, eller vil at noen skal vite noe, eller trenger hjelp, eller lignende kan man skrive et brev. Å kommunisere med brev er bedre enn å kommunisere på sosiale medier syns jeg da. Penn/blyant og papir gjør virkelige underverker. Jeg syns alle burde skrive brev. Man får fram følelsene på en god måte. Det er akkurat som å skrive her på sidetmedord, bare med blyant og papir. Og det beste av alt: Man føler seg tusen kilo lettere etter at man har skrevet brevet, og kan bare slappe av;)

Du er veldig sterk! Jeg vet det kommer til å gå bra med deg til slutt. Jeg har troa på deg. Ikke gi opp.
Lykke til! Jeg vet det med deg og sjefen kommer til å ordne seg, det er jeg bombesikker på.

Ønsker deg en super uke!
Avatar

Re: Angst for sjefen

nov 26 2019 - 09:31
Prøv å snakke med henne. Jo mer du unngår ting, jo mer angst får du.
Til forsiden