Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst for krig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst for krig

jan 22 2022 - 18:09
Jeg leser litt i media om at det er fare for at det kan bli krig i Ukraina og da begynner tankene å spinne hos meg.
Blir så redd for at det skal komme hit til Norge også. Jeg bor helt alene og har ikke venner eller familie i nærheten. Blir redd for at jeg skal være helt alene og ikke få se familien igjen og ikke vite hva jeg skal gjøre.
Har slitt med å få sove fordi jeg bekymrer meg sånn.
Jeg sliter litt med å legge det fra meg for ingen kan si at det ikke blir noe av fordi man ikke vet helt sikkert hva som skjer og det gjør det bare verre for min del.
Vet ikke hva jeg skal gjøre for å dempe det litt. Prøver å ikke lese for mye, men det blir til at jeg sjekker litt allikevel og folk har så mye teorier rundt det. Jeg prøver også å komme meg ut og avlede tankene, men når jeg kommer hjem så er det lett å bekymre seg synes jeg :(
Avatar

Re: Angst for krig

jan 26 2022 - 02:36
de flytter krigen i alle grensesoner mellom øst og vest. krig er fred, og fred er krig. sånn har det vært i mange lange 10 år siden nato ble opprettet. jeg tror ikke vi vil se krig i fredssonen europa de nermeste årene. men jeg bekymrer meg også, jeg sitter langt fra de fleste kjente og kjære. dette er tanker som plager meg også. fortsett å avled tankene når du trekkes mot disse fora som har krig som hovedtema er mitt råd
Til forsiden