Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst for kreft

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst for kreft

nov 24 2018 - 22:18
Jeg mistet menstruasjonen, nå har jeg vondt i eggstokkene og er livredd for kreft. Det trigger angsten min så veldig
Avatar

Re: Angst for kreft

nov 25 2018 - 05:50
Det er stor sannsynlighet for at det er helt andre, ufarlige grunner til det du opplever. Snakk med lege og få ordnet en gynekologisk undersøkelse, så finner du snart ut av det,

Det er i hovedsak uregelmessige blødninger som kan tyde på underlivskreft, ikke uteblivelse av mensen.
Avatar

Re: Angst for kreft

nov 26 2018 - 23:01
Kan dele erfaringer fra meg selv og nylig ei venninne nå. Da jeg var yngre fikk jeg for meg at jeg hadde betennelse på eggstokkene mine. Tankene ble så sterke at jeg fikk fysiske smerter i eggstokkene. Husker jeg lå på gulvet og ynket i smerter. Helt til jeg fikk tatt ultralyd og sjekk der alt viste seg å være i skjønneste orden. Tanken fremkalte smerter hos meg. Det samme skjedde venninnen min nå. Hun var sikker på at hun hadde kreft nedentil og hadde kjempe mye smerter. Måtte bestille seg en sjekk. Alt i orden der også. Og du tipper riktig ja.... Smertene forsvant da hun sluttet å tenke på det.

Jeg sier ikke at du skal ignorere det om det er skikkelig plagsomt, men husk at dersom du er en person som bekymrer deg mye så kan hjernen rett og slett lure deg. Om du er veldig redd ville jeg bestilt meg en time. Da vil du garantert få svar om at alt er bra og så forsvinner smertene også :) Sier som den gode gamle Lommelegen: Ha det bra ;)
Avatar

Tusen takk

nov 27 2018 - 11:56
Jeg har heldigvis fått time i morgen! Er så utrolig redd for kreft, tenk om jeg skulle dødd fra barna mine nå.. Herregud.... Tusen takk for så fine svar <3
Avatar

Re: Angst for kreft

nov 28 2018 - 10:48
Hvordan gikk det ?
Til forsiden