Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst for angsten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst for angsten

juli 3 2013 - 13:58
Hei.

Jeg bekymrerer meg unødvendig mye. ca 80% av dagen går med på å tenke og ikke minst kjenne etter hvordan pusten er osv. Uansett hva jeg gjør, klarer jeg ikke legge tankene fra meg. Føler det overstyrer omtrent hele livet. Mange sier at man skal møte angsten istedenfor å kjempe i mot. Men syns det er vanskelig fordi jeg ikke vet hvordan jeg skal gjøre det. Spesielt når jeg sitter i sofaen og skal se på TV, kommer de negative tankene snikende, og jeg kan sitte og føle meg dårlig i flere timer. Utrolig slitsomt. Noen som har noen tips?:)
Avatar

ja

juli 3 2013 - 20:58
ikke tolk det her som et tåpelig forslag men ofte når tankene mine går i negative sirkler løser det seg ved å kose seg med et par pils, kjenne litt på godrusen og komme på bedre tanker..etterpå pleier jeg hvertfall å tenke litt mer positivt
Til forsiden