Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst for å være på badet og dusje

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst for å være på badet og dusje

juli 11 2021 - 23:23
Hei. Jeg har begynt å slite med å være på badet. Når jeg låser døren begynner jeg å skjelve, hjertebank, uro og kvalme. Syns det å dusje er spesielt ekkelt. Er jeg den eneste? Jeg er glad i å føle meg ren og stelle meg, of bruker gjerne 2 timer på badet. Så det er trist det har blitt sånn. Badet er ganske lite. Er jeg den eneste?
Avatar

Re: Angst for å være på badet og dusje

juli 12 2021 - 00:33
Hei. Jeg har ikke helt den samme erfaringen som deg, men har opplevd tidligere en lang periode at jeg ble litt kvalm da jeg dusjet. Ikke noe alvorlig, bare en ekkel opplevelse. Ga seg straks jeg gikk ut av dusjen. Jeg har grunnet dette dusjet "hurtig og effektivt" bare for å få det fort unna grunnet ubehaget. Føltes litt ut som angst, uten at jeg vet nøyaktig hvorfor jeg opplevde det slik. Husker ikke da jeg hadde det sist, men bare minnet meg på det da jeg leste innlegget ditt.
Avatar

Det blir bedre

juli 13 2021 - 17:05
Hei! Jeg har slitt med mye angst på badet selv, og har også et ganske lite bad. For min del var det antageligvis den litt klaustrofobiske følelsen og varmen som utløste angst, da dette er noen av symptomene jeg opplever ved angstanfall. Jeg driver nå med eksponeringstrening innenfor dette, og dersom du fortsetter å gjøre det mange nok ganger vil det bli bedre. Men ikke gå for brått på, start heller gradvis. En måte å gjøre det på er for eksempel å starte med en kort dusj med døren lukket og etterhvert øke tiden. Eventuelt starte med døren oppe og gå over til "vanskeligere" etterhvert som det kjennes greit ut. Bare å sende meg en melding hvis du vil :)
Til forsiden