Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst for å bli syk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst for å bli syk

mars 2 2011 - 13:59
Hver gang jeg er på ferie, eller er hos andre jeg ikke kjenner så godt, er jeg redd for å bli syk. Feks matforgiftet osv..spesielt i syden. Misunner de som koser seg skikkelig når de først har ferie, det å legge alle bekymringer tilside, og bare nyte ferien, er en av mine største drømmer! Men når jeg er i syden er jeg alltid anspent og urolig..og jeg spiser nesten ingenting. Kjæresten min koser seg med alt mulig på alle restauranter som finnes. Jeg får helt panikk om jeg merker at jeg er litt uvell. Flere som har noe lignende?
Avatar

Re: Angst for å bli syk

mars 2 2011 - 15:17
Jeg har blitt skikkelig forgifted en gang på ferie og trodde nærmest at min siste time hadde kommet. Der og da hadde det vært helt greit for man var rett og slett gørr dårlig.

Har ikke spesielt nerver for å bli syk på den måten og har ikke for vane med å bli spesielt påvirket og er generelt lite syk egentlig. Tror nok det er en del som strever litt med dette siden man ofte hører om folk som blir dårlige og får turen ødelagt. Det skal som regel en del til om man tar sine forholdsregler og det er nok temmelig trygt. En må bare bli bevisst på hva som er lurt og hva som er mindre lurt. Det er faktisk like mye rart i det vi spiser her hjemme og det går jo bra det så det er ikke nødvendig å stresse altfor mye med det. Det lønner seg å spise ting som er skikkelig varmebehandlet når man er utenlands. Da er man stort sett sikker på at det går fint.
Til forsiden