Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst for ALS

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst for ALS

sep 9 2021 - 07:54
Hei, i det siste har jeg opplevd rykninger i kroppen. Det startet i forrige uke med noe ubehag, men ubehaget er nesten vekke jeg har bare litt igjen i venstre overarm. Når ubehaget begynte å gå vekk kom rykningene. Jeg hadde helseangst før ubehaget kom også, men da var det andre sykdommer jeg var redd for. Jeg var hos fastlegen min for noen uker siden og tok blodprøve, jeg fikk resept på B-vitamin tabletter og hadde også noe jernmangel. Jeg fikk ikke resept på jerntabletter, men jeg tar milde jerntabletter. Jeg lurer på om noen andre har det sånn.
Avatar

Re: Angst for ALS

sep 9 2021 - 10:17
Hei!
Jeg har også helseangst og relaterer absolutt til det du går igjennom nå. Men ALS er ikke noe du trenger å være redd for. Det er også viktig å ta med seg at når man har mye angst, kan det oppstå fysiske symptomer. Jeg tror nok at når du klarer å slappe av, så vil ubehaget/rykningene forsvinne. Så prøv å slapp av og ikke tenk på det så godt som du kan (kjempe vanskelig, i know). Men det er det som funker for meg. Hadde en periode der jeg hadde mye brystsmerter, og var redd jeg hadde brystkreft/hjerteproblemer. Da jeg fikk tankene over på andre ting, og ble opptatt med andre ting forsvant symptomene.
Til forsiden