Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst får alt. Noen som kjenner seg igjen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst får alt. Noen som kjenner seg igjen?

mai 21 2014 - 01:32
Heisann. Er en gutt på 21 år, har det siste året slitt veldig mye med angsten min.
Har hatt angst siden jeg gikk i 8 klasse. Startet med ett panikkanfall, som utartet seg til angst får angsten. Men de siste året så har det vært helt ekstremt. Startet med at jeg var ute og kjørte bil, så vart jeg pluttselig så svimmel at jeg måtte stoppe, og fikk skikkelig panikkanfall. Et så ekkelt og fælt panikkanfall som jeg aldri hadde kjent før heller.
Etter den gangen så har jeg hatt angst får og reise noe sted. Bor i ei lita bygd, bare jeg kjører 5 min bort her fra, så blir jeg kvalm og dårlig og ender i panikkanfall, og må bare snu, og jo nærmere jeg kommer hjem, da går det over.
Sliter også veldig og gå i butikk, gjor ikke det før, har jobbet i butikk også, så skjønner ikke hva som har skjedd. Blir svimmel så snart jeg går inn døra i butikken, og har bare lyst og springe ut igjen.
Og sliter veldig mye med og være kvalm og uggen og svimmel og trett og slapp konstant, sliter med søvnen, uvirklighetsfølelse til tider. Sliten hele tiden, orker nesten ikke og gjøre noe som helst. Før var je gmye ute og arbeidet, men nå så snart jeg begynner på noe, så slutter jeg halvferdig. Så sliten at bare det og gå i trappa gir meg hjertebank og svettebyge nesten. tok blodprøver hos legen får ikke lenge siden, vart påvist vitamin d mangel, kan det ha noe med og forverre angst? Får syns jeg har hørt at vitamin mangel kan påvirke til og forverre.

Men ja, før var jeg ute med venner stort sett hele tiden, hadde det gøy og reiste plasser, selv med angsten, var ikke så stor plage får meg før, men det siste åre har jeg slitt. Veldig plagsomt, jeg er enda en ung person, har kjæreste, noe jeg fikk i november, som lettet litt, men klarer jo ikke og reise på besøk til henne engang. Bor ca 20 minutter fra henne, og har enda ikke vært på besøk med henne etter vi vart sammen.

Så det jeg lurer på, hva kan jeg gjøre? Noen som har det slik som meg? Syns de er ett gasnek flaut problem, får føler "jeg er den eneste i verden", og er ikke ett problem jeg tørr og ta opp med så mangen desverre. Dama vet om de, og mine foreldrer, og lege. Det lengste jeg har vært borte på ett år er ca 3 mil hjemme fra, noe som er veldig plagsomt :-(
Blir så deprimert av dette her.
Avatar

hei.

mai 21 2014 - 01:59
Høres ut som generalisert angst du har
har! Har slitt med det samme,men er.på
på bedringens vei. Liker ikke å kjøre bil,men jeg tvinger meg selv! Be fastlegen din om å få medisin mot angst. Ikke at du blir kvitt det,men det hjelper mye:).Legg meg gjerne til.som.venn.
Avatar

.

mai 21 2014 - 02:12
Ja har lest litt om de nå og kan stemme godt over med det. La deg til som venn :)

Glemte forresten og skrive at jeg sliter litt med vonde muskler og nakke og hodepine også. Kan det ha noe med dette og gjøre?
Avatar

.

mai 21 2014 - 13:21
Det har ikke jeg vært plaget med. Er fortsatt urolig,men gar ikke hatt angstanfall på lenge nå:) Trøst deg selv.med dette: Du er heldigvis ikke den eneste i Norge som sliter.

Avatar

Du er ikke alene

mai 22 2014 - 12:44
Opplever noen ganger det slikt har en veldig svingendes angst.Gad her med. Klarer ikke å reise noen plasser noen ganger å ferie i utland er nå helt uaktuelt for min del.Går på cipralex å det letter ting litt men det meste av arbeides må jeg gjøre selv som å presse meg selv til å gå i butikken , eller møter via jobb osv.Tror ting kan bli litt lettere når du begynner å akseptere litt mer angsten at du har angst å det er en del av livet ditt , angsten er harmløs bare skremmer deg opp som en dårlig skrekkfilm =P Var kansje litt dårlig eksempel men håper du forstår det er bare tanken så fyrer opp angsten Å det er veldig greit å vite du er ikke aleine om dette problemet å tankene vi er veldig mange i norge å håntere å opplever det på mange måter. stå på det er bare angst !
Avatar

Re: Angst får alt. Noen som kjenner seg igjen?

juli 13 2014 - 17:39
Jeg forstår deg veldig godt. Har det helt likt iht bilkjøring og reising. Bare tur på butikk er kjempekrevende. Legg meg til om det kunne være en løsning. De beste ønsker for dagen

- H
Til forsiden