Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst etter voldtekt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst etter voldtekt

mai 1 2013 - 19:37
Hei jeg ble gruppevoldtatt for to år siden, og i det siste har jeg begynt å få tilbake utrolig mye flashbacks, påtrengende minner etc. Noen som har opplevd noe lignende, eller har råd til hva jeg kan gjøre? ( Går til psykolog, men dagene og nettene er lange for det. Trenger virkelig noen å snakke med, vet ikke hvor lenge jeg klarer dette.
Avatar

Råd!

mai 2 2013 - 13:03
Hvis du kan klare å forholde deg til at du nå er utsatt,så kan du kontakte et incsestsenter,det er 18 i landet å velge i,jeg vet at det i Oslo er veldig bra med 16 ansatte som alle er veldig hyggelige og de fleste selv er utsatt. Du kan maile,ringe eller stikke innom dem i Akersgata 1 i Oslo.
Ellers så er det nød og krisetelefoner som de vet om,og en del av dem står på sidetmedord siden også.
Avatar

Litt bedre

mai 3 2013 - 09:54
Takk for svar!
Jeg er ikke utsatt for incest, heldigvis, men "vanlig" voldtekt. Det går litt bedre nå, minnene har sluppet taket, bare ekstremt vondt i hodet, noe jeg får når jeg prøver å ta kontroll over tankene. Kjedelig med mye hodepine, for da klarer jeg ikke å jobbe eller gjøre noe konstruktivt =/ Noen som har erfaring med angst og kroniske smerter?
Til forsiden