Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst/ enorm frykt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst/ enorm frykt

feb 14 2019 - 21:19
Hei ! Jeg har en lagt fortid i psykiatrien og har ringt hjelpetelefonen nå i 23 års tid. Jeg har slitt med bipolar 2 lidelse fra jeg var 16 år til jeg var 41 i 2013. Jeg har fra før jeg var 3 år slitt med angst og den er nå blitt enda værre en noen gang. Det at jeg ikle tørt å gå til byen selv sammen med min muskuløse man er jeg livredd. Dette var det kun min mann som har vist. Heller ikke psykologen gjennom 22 år har vist dette. Mannfolk har jeg altid vært livredd for. Nå er det så ille at jeg er livredd for å gå ned å hente posten. Jeg hadde en periode fra jeg var 28 til 30 år hvor jeg bar paranoid. Hus, biler, trær og mennesker var etter meg. Jeg kjempet meg gjennom den bipolare lidelsen og ble frisk i 2013. Men de siste 3.5 årene har jeg opplevd noe som det å være bipolar, paranoid ol var som en barnehage sammenlignet med universitetsnivå sånn jeg fikk det med problemer. Jeg fikk selvmordshodepine/klasehodepine 6 måneder etter jeg ble frisk av den bipolar 2 lidelsen. Jeg lå på sykehuset med en anfallsperiode da jeg fikk etset hull på magesekken i begynnelsen av september 2015.Jeg ble hasteoperert natt til 15 september 2013. Kirurgene ødela meg fullstendig innvendig under denne operasjonen og ført til 4 mageoperasjoner til. Jeg fikk en enorm frykt som den ene av kirurgene som utførte den mislykkede operasjonen. Han angrep meg personlig å så stygge ting om meg. Dette førte til over 2 års psykose hvor jeg ikke skjønte hva folk så til meg. Jeg var livredd. Kom heller ikke ut av psykosen fordi jeg har magesmerter på 8 til 10 på smerteskalaen og måtte stadig til akuttmottaket pga magesmertene. Hver gang denne kirurgen hadde bakværk slengte han stygge kommentarer til meg. De første ordene han sa var disse etter jeg traff han etter den mislykkede operasjonen. " nå må du ikke bli operert flere ganger før neste gang ville jeg komme til å miste livet for nå var det ikke noe mer å sy på "
Den frykten han lagde i meg sliter jeg med ennå. Dette skjedde fra 2013 og oppover til dags dato. Jeg har aldri vært så redd noen gang som jeg er nå. Jeg er livredd de fleste helsepersonell og skal snart gjennom operasjon nr 7 i magen og håper jeg slipper å overnatte eller om min mann kan være med meg på sykehuset. Livet var en lek da jeg var bipolar 2 men skal si det ble ramme alvor og en skikkelig kamp for å overleve. Hilde
Til forsiden