Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst-depresjon-utbrent.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst-depresjon-utbrent.

aug 12 2019 - 16:31
Hei.
Jeg er en kar på 41 år som strever hardt i hverdagene med mye angst og bekymringer. Har hatt angsten i meg siden jeg var liten gutt men den har kommet og gått i årene. Slet veldig med det i tenårene frem til jeg var i starten av 20 årene. Etter det så ble det borte i mange år. Men så kom det tilbake når jeg var jeg var 32-33 år. Siden da har jeg kjempet mot dette frem til nå. Har vært innom utallige terapeuter og psykologer , men ingen ting har hjulpet. Prøvd litt gruppe terapi også men følte jeg ikke hadde noe i en sånn setting og gjøre. Jeg jobber fullt 100% +++++. Angsten min går ut på at jeg ikke reiser bort hjemmefra med overnatting. Fikser det ikke. Klarer og ta noen dagsturer men får ikke noe hyggelig opplevelse av det pga angsten herjer i kroppen. Går ikke lang turer i skogen alene, da får jeg panikkangst. Bekymrer meg ekstremt mye. Har veldig dårlig selvtillit, føler jeg ikke er bra for noen. Isolerer meg mye. Lite kontakt med nærmeste i familien . Lurer veldig mye på hvorfor jeg har det sånn?? Har mye vonde minner fra barndommen, veldig mye mobbet på skolen. Barne og ungdomsskolen. Er det oppveksten min som har skyld i dette? Er jeg født sånn?? Som jeg skrev så kjemper jeg hverdag med dette for og holde hode over vann, skyver angsten bort i stede for og utfordre meg mot den. Orker ikke kjenne på den følelsen så mye. Jeg har jobbet ekstremt mye på jobb over mange år og vært utsatt for mye stress i tillegg så stiller jeg alltid opp for andre, en såkalt menneske pleaser. Men ingen er der for meg når jeg trenger
noe. Så det har ikke vært noe heldig kombinasjon for min situasjon. Nå kjenner jeg på det og være litt utbrent og sliten. Er fremdeles på jobb 100% fordi jeg ikke tørr og sykmelde meg. Føler jeg egentlig bare går på tomgang. Dette er bare litt av min hverdags situasjon som jeg lever med. Savner veldig og ha noen og dele tanker med ang dette. Kan skrive og fortelle i det uendelige om dette men det blir overveldende for følelsene i kroppen. Hilsen en 41 åring som er sliten men sååååå gjerne vil ha det godt igjen.
Avatar

Re: Angst-depresjon-utbrent.

aug 12 2019 - 16:40
Hei. Kjenner meg igjen i alt du skriver. Bare ta kontakt hvis du vil prate :)
Avatar

Re: Angst-depresjon-utbrent.

aug 18 2019 - 14:46
Hei!
Får du angst/panikkangst på jobb, og hvordan håndterer du det?
Kjenner meg veldig igjen i det du skriver, men har enda ikke prøvd psykolog, men er noe jeg skal teste.

Bare å ta kontakt :)
Avatar

hei

aug 18 2019 - 16:51
Hei.

Dette var veldig mye likt meg selv.
Til forsiden