Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst av røyking?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst av røyking?

mai 20 2019 - 22:14
Jeg går inn i mitt minst 100 gang for å slutte å røyke. Kjenner jeg får angst av røyken som preger meg veldig. Er det flere som merker det?
Avatar

Hei

mai 21 2019 - 19:18
Det er første gang jeg hører om angst av røyking da det er heller det motsatte.de fleste blir roligere av røyk at det demper ting ned.det er noe velkjent blant røykere at det roer ting ned.jeg håper du får det til å slutte med røyk.røyk hjelper meg å dempe ned angst men jeg syns du er tøff som prøver å slutte flere ganger.lykke til.håper du får det til.
Avatar

Re: Angst av røyking?

juli 12 2019 - 17:21
Jeg fikk mindre angst etter jeg sluttet å røyke. Går nå i mitt 11 røykfrie år.
Avatar

Hei

juli 12 2019 - 18:23
Sluttet selv å røyke grunnet det var den siste triggerne som skapte angst for meg, men du kan jo bare se teoretisk på å trekke inn giftstoffer i lungene som du også sliter med når du får angst.
Er sant det er beroligende stoffer i røyken, men er nok ment mer for avhengighet uten tanke på folk som sliter med angst.

Sliter vel å merke til ikke noe angst etter røykeslutt men det er nok også veldig individuelt, men føler du at det gir deg dårligere pust og mer angst så er det jo et godt mål å slutte.

Lykke til, du klarer det du setter viljen til. :)
Til forsiden