Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst/als

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst/als

juli 23 2022 - 13:18
Hei. Er redd for als da jeg mistet en nær venn med als.
Har hatt mye muskel smerter i bein og arm 3-4 mån mest i venstre side men nå og da i høyre, har også mye leamus i venstre side men litt på høyre, skjelve også mye armer og føler meg svak.
Leger, fast,nevro og legevakt sier det ikke er noe galt, har også tatt mye tester, ct, mr, nevrografi, spinalpu.. uten funn. Kan angst gjøre alt dette.
Avatar

Ja

juli 23 2022 - 19:04
Joda angst kan gjøre alt dette .den er en plagsom djevel som finner på alle mulige ting .Selv har jeg i det siste fått en grusom
angst for at jeg har fått kreft siden flere i familien har dødd av det de siste årene og jeg har rast ned i vekt og har brystsmerter ikke særlig morro
skal ta ct men nå tror jeg ikke jeg tør det heller vil liksom ikke dø på den måten og ikke enda da vil jeg heller dø på egenhand
dypt inne i en skog .
Avatar

Snubler

juli 23 2022 - 23:08
Rare er jeg snubler og føler meg svak i det ene beinet. Men jeg kan løpe, stå på tær, hoppe på et bein. Kan hode lure kroppen sånn.
Avatar

Hodet kan absolutte lure kroppen sånn

juli 25 2022 - 03:54
Keg har hatt helseangst siden jeg var 12 år, nå er jeg 36.

Angst symptomer er like reelle symptomer som det er når man faktisk er syk. Er man redd for hjerte infarkt så får man så klem i brystet, sterke brystsmerter og puste besvær. Er man redd for als så blir kroppen svak, man snubler , skjelver og føler man besvimer. Jeg var hos legen for alle disse alvorlige sykdommene hver eneste uke frem til i fjor. I mange pr en gang i uken ca. Med symptomer på de mest alvorlige tingene. Jeg gråt av smerte som var så sterk. Så sa fastlegen. Ja du har så sterke smerter fordi angsten din sier til deg at du har hjerteinfarkt. Dine symptomer nå er like sterke som de som faktisk har ett infarkt. Hodet vil vi skal tro noe å da gir det like reelle symptomer. Helt absurd og fryktelig skremmende.


Prøv å ta ct. Kanskje du blir litt roligere. Også husk at nå styrer angsten deg, men du kan vinne over angsten. Det finnes en måte, men den er bein tøff.
Avatar

Re: Angst/als

april 18 2023 - 18:22
Har hatt det som du beskriver er i over fire måneder. Tatt samme undersøkelser og hatt fire opphold på sykehuset. Det hele startet med en rar følelse i det venstre kneet, så hånden på samme side etter noen dager. Sliter med tunge armer og bein, stive fingrer og tær, leamus i hele kroppen og kvalme/oppkast om morgenen. Aldri hatt angst før, så sliter med å forstå at dette er bare angst. Omtrent liggende på sofaen i fire måneder no.
Til forsiden