Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst å Covid19 Vaksine

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst å Covid19 Vaksine

juni 30 2021 - 15:19
Angsten har funnet nye veier hos meg. Funnet nye plasser å situasjoner som før var trygge gode rammer har nå blitt til mareritt, vertfall når jeg selv er pasienten.

Til vanlig jobber jeg på sykehus. Er vandt til det meste. Både vaksiner, sykdomer å død å det som hører med så det er jo ganske ironisk at jeg da skal slite så ekstremt med helseangst sånn plutselig men sånn er no livet.

I dag skulle jeg ta Vaksinen å hadde fått time for ei uke sia å gleda meg veldig til det. I ukene før no (før eg fikk vite eg skulle få vaksine) har eg vert trøtt å sliten, kvalm, uvirklighetsfølelse/fjern og tung i hode. Har ikke vert på jobb på 2 mnd pga permisjon så kan jo ikke være utbrent heller. Vert hos lege å tatt blodprøver, utvida prøver på det meste uten noen spesielle funn.

Så i det jeg går inn døra kjenner jeg at tungheten kommer veldig i hode, føler meg svimmel å litt groggy lenge før jeg er i nærheten av sprøyta… (aldrig hatt problemer med dette før.. tok forrige revalsine på hep for bare noen uker sia.)

Denne følelsen blei bare sterkere å følte egt ingen endring av selve stikket. Så da er spm mitt til dere som Kansje har litt sosial angst å forsåvidt alle andre og. Har dere opplevd noe slik noen gang? Eg blei litt satt ut. Kom hjem å følte meg ikke groggy bar tung i hode å litt uvirklighetsfølelse å bare forsterka følelse av alt som har vert. Eg sier til meg selv det er angsten men så tenker jeg jo tenk om viss om å apt det der….
Avatar

altså

juni 30 2021 - 16:42
det er nok angsten
som leker med deg
den kan være
riktig så
ondskapsfull
jeg tenker det kanskje
er en fase du er i
jeg føler meg trygg på
at du vips er i gang igjen
på sykehuset og ellers ;)
Avatar

Akseptere

juli 1 2021 - 22:42
Jeg sliter med mye av de tingene du snakker om. Og det er angsten, det er ikke noe galt med deg. Du må bare akseptere at det er angsten, da klarer du å komme over det til slutt. Hvis du forresten har vært uten jobb i 2 mnd hvorfan har døgnrytmen din vært for eksempel og måltidene dine? Når de 2 tingene går ut av det normale opplever man stor forandring i kroppen, hvertfall jeg
Til forsiden