Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst,Ocd og Adhd

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst,Ocd og Adhd

juli 6 2014 - 11:54
Hei alle sammen!

Først vil jeg bare si takk og skryte litt av det nye forumdesignet her på sidetmedord! dere har gjort en fantastisk jobb!!!

Noen her som har Diagnose OCD,ADHD eller Moderat depresjon? Vil jo ikke si at diagnoser sier noe om hvem vi er eller hvordan vi skal være, heller en pekepin på hvilken rettning på en måte..

Jeg går for tiden på Ritalin og Cipralex.
Går også på AAP og skal mulig søke ungufør, har blitt tatt opp til det nye OCD-teamet her i fylket som begynner til høsten, det vil si, akkurat når jeg har tenkt å begynne på skolen igjen.

Da hører jeg ting som, du må ha helsen i orden før du kan gjøre noe annet, dilemaet er at jeg nå i over 2 år har så å si nesten ikke jobbet, men stort sett vært i behandling, og ser nå at jeg må komme meg videre, men at ting kan forstyrres begge veier...

er det noen som har noen erfaringer dere vil dele i forhol til Diagnosene nevt over, evt Nav, hva slags trygd du evt går på å hvorfor, samt hvilket veivalg man skal ta i dette tilfelle.
Helt på tampen, nevnes det at jeg er en gutt på 25 år fra Gjøvik og har to barn på 3 og 4 år, som jeg har 3 hver helg.

Takk for dere som tar dere tid til å lese dette..

...Peace and Love...


-Anders
Avatar

Re: Angst,Ocd og Adhd

juli 15 2014 - 23:45
Heisann!

Har både angst, OCD og mild depresjon, og går på Zoloft. Jeg er vel egentlig en nybegynner i alt dette. Har akkurat fått innvilget AAP, men ønsker prøve meg forsiktig på studier igjen nå til høsten, samtidig med behandling. Jeg aner ikke om det kommer til å gå, og det var mens jeg gikk på skole at jeg ble skikkelig dårlig og til slutt utbrent. Alle rundene med Nav og Lånekassen har tatt mye tid og til tider vært ganske slitsomme, men jeg er utrolig takknemlig for at det ser ut til å begynner å bli litt orden på ting. Men det er jo nesten sånn at man ikke burde være syk for å klare alle de rundene… Uansett, nå prøver jeg å søke om godkjenning fra Nav til å gå på skole igjen. Så det er det jeg lurer på. Nav og behandlerne dine er jo klar over situasjonen din. Må du studere/gå på skole for fullt? Kan du ikke ta et fag og prøve deg forsiktig ut?

Håper det ordner seg for deg!
Til forsiden