Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst/ Nerver

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst/ Nerver

feb 11 2021 - 18:56
Ja, har slitt med angst og ble plutselig redd når mørket kom. Tenkt mange mange ganger og ta mitt liv. Helt til en venn sa at, i morgen kanskje vi skulle gå en tur. Tenkte jeg er du syk, skal jeg som aldri har gjort det begynne med noe så dumt. Vi går nå annenhverdag, minst 5Km eller 1,5time vi går pent og prater om alt, og gleder meg til det.
Men det dummeste synes jeg er alle som sier til meg, at du må bare ringe, for du vet vi er her for deg, og er glad i deg. Nei og atter nei, en som er i en slik situasjon ringer ikke. Hadde folk heller sagt til meg, passer det at jeg kommer til deg, så kan vi ta en kaffe og en prat.
Ja det er det en ønsker. Hvertfall slik føler jeg det, kanskje fler enn meg?
Avatar

Bra skrevet!

feb 11 2021 - 20:30
Så god erfaring du har tatt med deg!
Det er godt med sånne venner eller bekjente som "bare bestemmer litt". Som ringer en gang til selv om jeg ikke har tatt mobilen de siste 5 gangene, som sier "nå skal vi gå tur og kjøpe kaffe". Som tørr å spørre rett ut og gjør det enklere for meg å kunne snakke om det.
Sånne mennesker er inspirerende og har lært meg å gjøre det samme.
Avatar

Hei

feb 11 2021 - 20:59
interresant det du skriver med slike mennesker som bare sier man skulle trodd de sier det for å si det.Du vet på en måte jeg har gjort mitt så er det til personen selv.Vi lever dessverre i en egoistisk verden hvor folk er så opptatt av seg selv.Noen ganger er det jo slik at folk rett og slett ikke vet hva de skal si og gjøre altså det fins det og uten at de mener noe vondt med det men de vet ikke bedre.Det er det de vet ikke bedre.også har du de hvis det skjer at folk dør oi det kom så uventet.Det hadde jeg aldri trodd at personen skulle ta livet sitt.Jo tegn er som oftest der men man ser dem ikke alltid.Jeg tror kanskje de andre du kjenner ikke helt vet hva de skal gjøre el si el kanskje sier det for å ha det lettere selv.Husk en ting det er kjempe flott du har vennen du går tur med.En venn som ser deg og setter pris på deg.Behold den vennen og ha det godt sammen med de andre tenker jeg du bare må tenke de vet ikke hva annet de skal si.Det du skrev var veldig bra skrevet og traff meg og vit det er bedre å ha en ekte venn enn 100 falske.
Avatar

altså

feb 11 2021 - 21:18
fint innlegg
gode poeng
noen ganger
er det vanskelig
å være venn
vi mennesker
er så forskjellige
en trenger det ene
en annen det andre
det behøver ikke
være likegyldighet
Avatar

Hei

feb 11 2021 - 21:46
Sant Alien mange gode poeng men fins mennesker som faktisk også er likegyldig.Noen ganger det en tror venn trenger kanskje trenger vennen det motsatte mens en selv tenker det en vil.Man må ikke sammenligne seg selv med hva en selv hadde ønsket for det dreier seg ikke om en selv.Som sagt noen ganger er folk høflige bare for å være høflige ikke annet enn det.andre ganger er det at man ikje vet hva en skal gjøre slik det virker er eksempelet her.Mens andre ganger igjen stiller en venn opp slik denne vennen gjorde.Verden er ikke ett. Snillt sted men vi bor alle i helvete på jorda og verden blir mer og mer kjølig.
Avatar

hailoiiiiis

feb 12 2021 - 16:50
ja sant mrsfreak noen er likegyldige
selvsagt asså - og wiesel sa så godt:
LIKEGYLDIGHET ER
KJÆRLIGHETENS
VERSTE FIENDE!
mitt poeng er at noen ganger virker
en venn å bare drite i deg
mens det er det stikk motsatte!
vedkommende opptrer bare
slik innbilte du trenger.....
Til forsiden