Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst Hva gjør dere ??

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst Hva gjør dere ??

nov 14 2020 - 22:46
Har slitt med angst for egen helse ibmange år. Hypokonder som det kalles. Nå er angsten dreid mer og mer over mot angst for at noe skal skje med de nærmeste rundt meg. Livredd, skjelver, panikk grubler, tenker det verste om alt, bekymring, søvnløs, og gråter mye. Har ingen ting å roe meg ned på av medikamenter. Hva gjør dere når angsten herjer ??
Avatar

Re: Angst Hva gjør dere ??

nov 14 2020 - 23:44
Bruker appen calm. Pusteteknikker. Gjentar til meg selv at det er angst. Skriver ned tankene og klarer å skille tenkte problemer og reelle problemer. Det er det jeg prøver når det står på.
Avatar

yepp

nov 15 2020 - 00:09
jeg bruker beroligende
om det skikkelig ille
ellers bittemor gode råd
benytter meg litt av dem
og knytter nevene
minner meg selv på
styrken - kraften
jeg er ingen forsvarsløs
liten gutt lenger
tenker på deg <3
Avatar

Re: Angst Hva gjør dere ??

nov 15 2020 - 12:05
Jeg prøver å fokusere på avslapping. Stress gir mer angst. Hvis jeg kan legger jeg meg på sofaen eller senga og hører på podcaster, ser serier som er lette å følge med på, evt prøver mindfullnes og avslapping. Er jeg veldig sliten, så sover jeg. Hvis hjernen klarer det så leser jeg bøker eller artikler om tema, som normaliserer og realitetsorienterer meg på at tankene kun er tanker, ikke ekte sannsynlige hendelser. Noen ganger tar det dog tid å få roet ned....
Til forsiden