Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst , Cipralex og trening

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst , Cipralex og trening

sep 6 2019 - 15:23
Hei
Etter en stund borte fra trening tenkte eg å begynne igjen , jeg har gått på Cipralex de siste 4-5 ukene og noen ganger merker eg at angsten kommer tilbake både før og under trening , føler også at noen dager er eg sykt trøtt ingen energi , noen andre som har erfaring rundt dette ?
Avatar

Angst og trening

sep 15 2019 - 00:17
De første ukene på Cipralex var jeg også sliten og hadde lite energi, men dette ble bedre etterhvert. For meg hjelper det å trene i ett rolig nok tempo som passer for meg om min helsesituasjon, og ikke når det er mest folk på treningssenteret, om det er der du trener. Cipralexen vil ikke fjerne angsten helt, så det er viktig å utfordre seg selv, men ikke press deg for hardt. Sett deg små mål, både når det gjelder angsten og treningen. Om du får angst under trening er det helt greit å trekke seg tilbake og bare puste og roe ned. Om du føler at du må gå, er det også greit. Da prøver du bare igjen en annen dag. Håper det går bedre etterhvert.
Til forsiden