Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Aner ikke hvordan jeg skal komme meg videre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Aner ikke hvordan jeg skal komme meg videre

des 30 2022 - 15:25
I over 10 år har jeg hatt problemer med smerte/trykk i brystet. Utallige forsøk på å finne ut hva som forårsaker problemene har feilet, og svaret er alltid du har angst.

Jeg får medisiner og det hjelper litt, men stort sett ingenting. Smertene og trykket øker stadig, det blir verre og verre. I tillegg er jeg konstant døsig og svimmel. Det er ubehagelig å leve, og jeg kan ikke gjøre ting som å kjøre bil da jeg oppfatter at min allmenntilstand er en fare for andre om jeg kjører bil.

Jeg har prøvd utallige behandlinger, lagt ut en masse penger selv. Noe hjelper gjerne litt, i en periode men så er det tilbake igjen.

Hva i alle dager skal jeg gjøre? Har noen hatt det likt og kommet noen vei? Eller må en bare leve slik i konstant følelse om at neste åndedrag er det siste?
Avatar

Jeg har ikke hatt det samme i så lang periode men..

des 31 2022 - 08:16
Jeg har ikke hatt samme problemstillingen over så lang tid, men noe jeg kan skyte inn av nysgjerrighet er hva slags medisin du står på og hvor lenge. Jeg er ingen lege eller ekspert, men jeg har gått på forskjellige SSRI's og lignende medisiner og av og til så kom f.eks svimmelheten av den etter tid o.l - Selvsagt så er jo angst også et symptom på dette, men for meg var alltid svimmelhet forbundet med bivirkninger fra medisin over tid.

Jeg antar du har tatt og gått gjennom mange forskjellige utredninger for brystet, blodtrykk, ekg kanskje tatt røngten eller MR?

Husk også at om en hyper fokuserer på en smerte så blir det kanskje verre - ikke at jeg ikke tror på deg at du har smerte, det tror jeg.

Ønsker deg godt nyttår om vi ikke skrives før det Oliver89.

-Guts
Til forsiden