Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Andre med brennende hud?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Andre med brennende hud?

mai 20 2018 - 20:44
Noen som opplever brennende hud som et symptom på angst? Huden føles solbrent og sår, men er ikke eksponert for solen, og er heller ikke sår eller preget av utslett. Har helseangst og er overbevist om at den brennende følelsen er et av flere symptomer på systemisk sklerose. Dere som evt. opplever brennende hud, hva slags angst har dere?
Avatar

Brennende hud

mai 22 2018 - 20:28
Har det jeg også. Tolker dette som sene betennelse. Dette kan du få av overtrening/ feiltrening eller for mye trening på kort tid.

Med trening menes også gåturer og all aktivitet egentlig- musklene bryr seg ikke om du føler at det du gjør ikke er trening.

Ellers kan senebetennelse oppstå som følge av spenninger, av f.eks angst.

Ps; er ikke lege, dette er bare stoff keg har lest selv og går god for.
Avatar

Re: Andre med brennende hud?

mai 22 2018 - 22:40
Er et helt vanlig symptom som mange med angst har så det trenger ikke være en spesiell type angst. Stress, uro, nervøsitet etc kan også være faktorer.

Søk opp «burning skin anxiety/stress» for eksempel så vil du nok få et hav av resultater. Synd man ikke kan linke til sider, men selv om det er ubehagelig håper jeg du kan se at det er relativt vanlig uten at det er fysiologiske årsaker.

Men er bare å «mase» på legen hvis du tror det er noe annet, bedre å føle seg betrygget av fagpersonell i lengden hvis en er usikker.
Til forsiden