Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alvorlig sosial angst / (alkoholiker?)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alvorlig sosial angst / (alkoholiker?)

aug 6 2017 - 19:25
Hei,
Jeg har sleit med alvorlig sosial angst i 2 år. Jeg tar nå medisiner som gjør at jeg kan faktisk gå på butikken uten å få et angstanfall, også går jeg til psykolog 2X i uken. Men jeg har ikke sett han i 1måned nå pga. ferie.
Jeg har eksamen om 2 dager i et veldig vanskelig fag. Hunden min skal avlives om noen dager. Dette førte til mye stress og at jeg har drukket litt mer enn 1 flaske vin hver kveld i 2 uker nå. Jeg skriver det her for jeg er kjempe dårlig å snakke om følelsene mine til venner. Jeg trenger litt støtte/respons. Også vil jeg gjerne høre hva folk syns. Om jeg er blitt alkoholiker, eller om det er bare en periode.
Avatar

Re: Alvorlig sosial angst / (alkoholiker?)

aug 6 2017 - 23:03
Hei :)

Det høres mer ut som selvmedisinering med alkohol. Det betyr ikke alltids at man er alkoholiker, samtidig burde man være litt forsiktig med det også. Det føles avslappende når man drikker litt, og jeg skjønner at du lengter til den følelsen. Men forsøk å la det være en stund. Skriv gjerne her, eller snakk ut med noen du stoler på. Det er en mer langvarig lindring når man får snakket ut, enn at man døyver det med alkohol.

Jeg skjønner at du er i en veldig tung periode :( Spesielt med tanke på både angsten og hunden din. Huff, skulle gjerne gitt deg en klem! <3
Jeg synes du er kjempesterk som våger å be om støtte. Det er ikke alle som gjør det. Og jeg synes du skal fortsette å be om det - jeg er her og svarer deg gjerne om du føler for å lette på hjertet ditt.

Lykke til med eksamen, og jeg håper du får noen gode dager tross det vanskelige du opplever nå.

Klem <3
Til forsiden