Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alt er så kjedelig...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alt er så kjedelig...

aug 1 2013 - 16:45
Jeg har hatt det sånn i snart 2 uker nå. Bortsett fra et par dager hvor det ikke har vært så kjedelig. Uansett hva jeg prøver og gjøre på, så er alt dønn kjedelig. Handle på butikken, spille dataspill, husarbeid, være med barna o.l......

Jeg går til psykolog, men skal ikke tilbake før i midten av August pga sommerferie. Jeg har hatt enkelte dager hvor jeg har hatt det sånn, men aldri så lenge som dette.

Jeg føler at dagene er en lidelse for meg, for alt jeg vil gjøre er å legge meg i sengen og sove. Men jeg gjør jo ikke det, fordi jeg har barn å ta meg av, inkludert husarbeid.

Jeg gjør ikke på noe om dagene heller. Jeg kan f eks ikke ta ungene med på stranden pga at jeg ikke har førerkort ( er et stykke til nærmeste strand ). Jeg må nesten fylle dagene mine med noe, for jeg har ikke gjort annet enn å sitte hjemme de siste årene pga depresjon og psykiske problemer. Jeg blir bare mer og mer innesluttet virker det som....

Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre på. Jeg har ingen venninner i nærheten og jeg har ikke særlig kontakt med søskene mine heller. Samtidig så må jeg ta barna med i beregningen. Men det ser ikke ut til at de lider noe særlig. De spiller enten dataspill eller er ute med venner... Men de vil jo gjerne gjøre på noe også.

Jeg har havnet i en dårlig periode, og jeg er ikke sikker på hvordan jeg skal komme meg ut av den. Jeg har hatt enkelte dårlige dager, men dette er første gangen hvor det har vart lengre....

Jeg har ingen hobbyer som tar oppmerksomheten min, fordi jeg har rett og slett ikke peiling på hva jeg skulle drevet på med da. Før jeg fikk barn, gikk jeg mye på tur, men nå er også det et ork....

Kan noen sende meg masse energi?
Avatar

Hei.

aug 1 2013 - 17:27
Kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver. Det er flott at du setter ord på tankene og følelsene dine. Da er man godt på vei.

Det er viktig å ta små skritt om gangen og kjenne etter om det er det riktige å gjøre. Gjøre små ting med barna kan være en start mot nle nytt og bedre?


Til forsiden