Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alltid kriger!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alltid kriger!

mai 9 2019 - 16:27
Jeg er så sliten av indre kriger.Alltid føle meg mislykket og verdiløs.Jeg får aldri ting til.Hver dag er en kamp og krig.Helt til jeg slukner så er det indre kriger.the Looser all the time.Jeg er verdiløs og alt som følger med og ingen kan endre på det.Jeg går rundt på gata fremmed for meg selv for det fins ingen meg slik føles det ihvertfall.Jeg smiler og er ulykkelig og når jeg er i denne leiligheten og angsten kaster seg over og når jeg er ute på gata og angsten kaster seg.Alt føles som ett svart hull og jeg blir slukt av høyere makter hvem de enn er.Jeg vil gjemme meg for verden og jeg vil bli sett.Jeg vil bli forstått men ikke for mye for da er alt skummelt.Min verden skremmer meg mens jeg smiler og de usynlige tårene de er der hver dag.De er med overalt men dem må ingen se el vite noe om.Jeg er så sliten og fortvilet over at ting ble slik de ble taperen alle er ute etter.Hele verden vil angripe meg.Stort sett hver dag skulle jeg ønske jeg aldri ble født.Denne verdenen er for de sterke.ikke for en taper som jeg som er verdiløs og full av skam.Skam ja det mektige ordet som er gift for det indre.Min sjel er svart som natta.Hvem skal være glad i meg når jeg forakter meg som er ett splittet meg den splittede.Det er så mye kaos nå det er så mye tristhet og drukner i den tristheten som tydeligvis er min skjebne.Hver dag kamper og kriger og hver dag tap og jeg ligger redd i senga for hele verdenen.så mye kaos så mye kaos så mye kaos så mye kaos så mye kaos så mye kaosssss Er det noen som opplever el som har det slik?hva gjør jeg? Hvordan takler jeg den skremmende verden hvor jeg sloss.Jeg trenger ingen fiender jeg de er mange nok i hode mitt som det er.Ingen kan hate meg slik jeg hater meg selv ett meg som er splitta.Hjelp hva gjør jeg? Hva skal jeg gjøre med all kaoset?
Avatar

Re: Alltid kriger!

mai 9 2019 - 19:20
Hei, ser du ikke har det så greit. Fint om du vil ringe oss på telefon 116123 for en prat.

Mvh Eva
Avatar

Kriger Alltid.

mai 9 2019 - 19:49
Jeg ser din smerte mrsfreak1983. Jeg forstår hvor den kommer fra, den kommer fra ett sted langt inn i deg. Den eneste reelle krigen som finnes er i vårt eget hode, vår egen hjerne som kriger mot det ene og det andre hver eneste dag. Prøver å bekjempe alt som finnes av smerte. Ingen ser det, noen kan kanskje føle det. Men dog er det ingen som klarer å gjøre noe med det. Den virkelige slagmarken er vår egen hjerne i kamp med seg selv. Jeg har hatt det sånn i mange år, jeg har blitt bedre med årene. Men jeg kjemper en kamp hver dag for å ikke havne der nede igjen, lukket inne i mitt eget sinn. Hvor alt er mørkt, frykten så stor at jeg ikke klarer å gjøre stort, hvor det føles som jeg går i grøt, der øynene har ett hav av så tykk tåke foran seg at det umulig å se mer enn noen centimeter foran seg.
Hvordan jeg ble bedre lurer du kanskje på. Det er ett spørsmål som er lett å stille, men veldig vanskelig å svare på. Men jeg skal gi det ett forsøk.
Jeg fikk hjelp, noe som gav meg noen verktøy som jeg kunne bruke i denne krigen med meg selv. Jeg ble bittelitt bedre med tiden, jeg blir vel kanskje enda litt bedre med tiden som kommer. Men det tenker jeg ikke så mye på lenger, jeg er bare glad at ikke hver eneste dag er som ett sort hull. Jeg har innsett at jeg nok må krige hver eneste dag resten av livet mot eller med min egen hjerne. En annen ting som fikk meg til å begynne å bli bedre var at jeg virkelig aksepterte at jeg er faktisk sånn og at jeg ikke kan gå rundt å tenke på det som var eller det som skal komme. Det eneste vi har er faktisk akkurat nå, dette øyeblikket.
Det er ganske mange andre små ting som gjør at jeg igjen står på beina, men det kan du spørre meg om på pm om du vil.
Bare vit at du er ikke alene om å ha det tungt.
Krigerens staffasje er tung, ryggsekken er ufattelig tung.
Avatar

Hei

mai 9 2019 - 23:29
Sant det du sier Rambo men hvorfor må hjernen alltid motarbeide oss.Det er så vondt.Jeg hsr det vondt.Rambo det er slirsomt å være kriger for krigere gir opp til slutt de og når de set de har tapt.Vår hjerne er vår fiende.
Avatar

Hei

mai 10 2019 - 07:02
Det at hjernen vår alltid motarbeider oss er vanskelig å si, men om det er vår egen feil vites ikke. Jeg tenker litt sånn av og til, om jeg har latt negative tanker tatt for stor plass i min hjerne. Lurer noen ganger på om jeg passivt lot det skje, og når jeg først skjønte det var jobben med å snu tankene nesten uoverkommelig. Men med målrettet arbeid med tankene hver dag så føler jeg i allefall en viss bedring, selv om mange dager er tunge så har jeg noen gode dager av og til.
Vi er alltid vår værste fiende, den største kritikkeren til oss selv, den som drar oss ned i søla osv. Men det er bare en selv som har nøkkelen. Av og til trenger vi noen som står med en fyrlykt i mørket for å vise oss hvor vi skal begynne å gå.
Jeg vet du har det vondt, men aldri gi opp håpet om at det kan bli bedre. Vi blir nok aldri som det var, men at livet kan bli bedre enn det du føler det er akkurat nå, er så absolutt mulig. Jeg vet du har det i deg, aldri gi opp!
Avatar

Hei

mai 10 2019 - 09:05
Det var bra sagt at vi trenger noen ganger som står med fyrlykt i mørket for å vis e oss hvor vi skal begynne å gå.Den var bra skikkelig bra.
Avatar

Takk :)

mai 10 2019 - 09:29
Takk, jeg håper du finner en person som kan stå der med fyrlykten i mørket å vise deg i hvilken retning du skal begynne å gå :)
Avatar

Takk

mai 10 2019 - 10:58
Så koselig sagt.
Avatar

Rambotnikk

mai 10 2019 - 11:58
JEg ønsker det samme til deg også at du finner en person som står med fyrflikt og hjelper deg i mørket.
Avatar

Takk :)

mai 10 2019 - 12:13
Takk for omtanken :))
Avatar

pssssst

mai 11 2019 - 18:22
et sitat jeg ikke husker opphavet til:
BRYTEREN TIL LYSET STÅR I MØRKET ;)
Avatar

Hmm

mai 11 2019 - 23:00
Alien den var Bra altså.sitater sier så mye.
Til forsiden