Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alene

mai 19 2018 - 15:56
Dette er mitt første innlegg her så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal uttrykke meg, men jeg prøver. Jeg føler meg ofte alene i alt jeg gjør. Det føles ut som at jeg alltid opplever noe alene, og at jeg er den eneste personen i verden som opplever det jeg gjør. Jeg er redd for å ikke være bra nok, jeg er redd for at folk ikke skal like meg, eller at jeg ikke klarer å prestere så bra som folk tror jeg klarer. Jeg er en veldig introvert person. Jeg forteller aldri vennene mine om noe, ikke følelser eller ting som er viktige for meg. Jeg klarer ikke å gjøre det uten å gråte. Dette gjør at jeg holder alt inni meg og sitter å tenker på absolutt alt hele tiden. Siden jeg ikke forteller ting til vennene mine, så føles det som at jeg mister de. Jeg vet ikke om det er på grunn av det en gang. Jeg føler meg litt som en reserveløsning for alle vennene mine. Hver gang de får seg en ny venn så velger de liksom h*n framfor meg. Når det kommer til det å prestere, så får jeg ofte panikkanfall. Jeg har en søster som er flink i alt hun gjør, og jeg er redd for å ikke være like flink som hun. Jeg vet at jeg ikke er like flink som hun. Før alle presentasjoner og lignende så får jeg pusteproblemer og jeg begynner og skjelve og kaldsvette. Jeg vet ikke hvorfor, jeg snakker foran folk jeg kjenner. Men jeg takler det bare ikke. Jeg har også opplevd å bli baksnakket på grunn av utseendet mitt. Jeg er veldig høy til å være jente, og jeg har masse kviser. Jeg vet at jeg ikke er den peneste jenta i verden, men det føles fortsatt som å få et slag i magen hver gang jeg får vite at noen snakker om det. Jeg vet bare ikke hva jeg kan gjøre lenger. Jeg føler meg ganske fortapt. Har noen noen tips til noe av det jeg tok opp i teksten? Og sorry for lang tekst.
Avatar

Venner

mai 25 2018 - 08:19
Hei. Nå vet jeg ikke hvor gammel du er, men du høres ut som du kan være i tenårene. Om det er tilfelle vil masse forandre seg til man blir voksen. Og å være en høy jente er ikke noe negativt i det hele tatt. Når det gjelder venner og det å være introvert, så ville jeg tipset deg i å konsentrere deg om dine nærmeste venner. Om det så er bare 1 venn. Kanskje du finner en venn som forstår deg og du kan dele ting med. Er selv forsiktig med hvem jeg kaller venn. Alltid vært slik selv om jeg er et veldig sosialt vesen. Om du ikke presterer like bra som din søster gjør ingenting. Om du har et ønske om å prestere skal du gjøre det for deg selv, ikke din søster. For noen kommer ting lettere, men om du blir god til noe fordi du måtte jobbe for det så er det mye mer givende enn om det bare kommer til deg. Panikkangsten er helt jævlig, noe jeg selv vet. Jeg mener at det er en utfordring som man trenger hjelp til å takle av noen man stoler på. Livet er ikke alltid lett, men man har et langt liv og bare en gang man får oppleve livet. Ikke lev livet etter andres meninger og mål. Finn dine egne og lev etter de.
Til forsiden