Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alene og angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alene og angst

juni 29 2014 - 22:28
Jeg har i det siste opplevd ekstremt mye angst med en gang jeg er alene. Samboeren min reiser veldig mye, noe som medfører at jeg sover en del alene. Da kjenner jeg angsten snike seg innpå veldig. Jeg blir redd og engstelig for alle mulige filleting, som f.eks at det plutselig skal begynne å brenne i kontaktene, at dørene er dårlig sikret og blant annet at jeg skal bli kjempesyk uten at noen kan hjelpe meg til sykehuset osv. Dette er kjempeslitsomt, og det er i de situasjonene jeg kjenner angsten mest. Det er spesielt ille på kvelden. Andre som har lignende opplevelser?
Avatar

har det litt på samme måten.

juni 30 2014 - 10:35
Hei, har det litt slik. Når jeg må være alene så får jeg en urolig følelse, får vanskeligheter med å konsentrere meg og noen ganger øker det til angst. Men det er ingen spesifike ting som jeg frykter skal skje. Annet enn at jeg er redd for angsten i seg selv. Og det er mye værre hvis jeg er trøtt/sliten/utafor. Jeg har samme problemet med å f.eks reise alene med bil.
Avatar

.

juni 30 2014 - 11:57
Jeg får også mer angst når jeg er alene, men er ikke redd for noe spesiellt. Når jeg har mennesker rundt meg så får jeg ikke like mye tid til å gruble og får mindre minnesbilder.
Avatar

Samme her

juni 30 2014 - 16:38
Jeg får også mye mer angst og urolighet i kroppen når samboer er borte, spesielt på kvelden, på dagen går det stort sett greit. Vanskelig for å sove alene og blir liggende å tenke katastrofetanker av alle slag. Kjipt!
Avatar

Takk for svar

juni 30 2014 - 20:24
Takk for svar. Det er godt å høre at vi er flere! I natt ''sov'' jeg alene, og jeg klarte ikke sove noenting. Jeg var kjempetrøtt på jobb i dag, og det er helt forferdelig :/
Til forsiden