Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Aldri hatt det som dette!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Aldri hatt det som dette!

aug 7 2017 - 11:45
Natt til onsdag sprakk fasaden,rister i hele kroppen,tårene kom og bekymringene kom ut av meg. I 2uker har jeg hatt hjertebank og en litt urolig følelse. Men nå kom bekymringene for at jeg var alvorlig syk.

Fredag var jeg hos legen for og ta ekg,den så bra ut. Fikk skrevet ut noen medisiner for å roe ned hjertet litt,Men de ble jeg enda mer uvel av.

Fra fredag har jeg vært konstant kvalm,skjelven og veldig urolig,blir litt svimmel og får en nummen følelse i hele kroppen og spesielt på armene. Natt til lørdag havner jeg på sykehuset,smerter i brystet og veldig uvel.
De tar prøver og ny ekg,blodtrykk ol og alt ser bra ut. Etter denne dagen har jeg nok vært litt roligere,men jeg trur allikevel det er noe galt,ikke med hjertet, men magen! Jeg pleier ikke være kvalm og uvel,skjelven og være så sliten. Klumpen i halsen vokser innimellom og jeg finner ikke roen med at jeg er frisk!

Leser om angst og kjenner at jeg blir mye roligere,innlegg her inne og div på nett om angst gjør meg mer og mer sikker på at det er det jeg har fått.
Men er det det? Kan der komme så brått på? Blir jeg noen gang "normal" igjen? Får jeg tilbake energien? Blir jeg kvitt kvalmen? Kvitt klokken i halsen og den urolige magen?

Hilsen ei som ikke har hatt det slik før
Avatar

Re: Aldri hatt det som dette!

aug 8 2017 - 17:53
Angst kan plutselig bryte igjennom i form av anfall eller bygge seg opp over tid. Dette er like individuelt som symptomene man får. Alt du nevner er typiske angstsymptomer og det finnes hjelp. Hva om dj tar en tur til fastlegen og nevner mistanken din, hun kan hjelpe med råd. Jeg er såvidt i gang med behandling og håper å bli kvitt mange/alle symptomene mine
Avatar

Hei

aug 8 2017 - 18:55
Jeg vil råde deg til å oppsøke hjelp. Om du venter, vil det ofte bygge seg opp og du kan bli redd for flere ting. Angstsymptomene er ikke farlig, så om du kan få orden på tankene nå, vil du kunne bli kvitt det.
Avatar

Takk

aug 8 2017 - 20:26
Jeg var idag hos min fastlege,tok en del nye prøver for å sjekke at det ikke er diabetes eller magekatarr /magesår som gjør jeg så dårlig som jeg er.
Fått kvalmestillende så idag har jeg følt meg menneskelig igjen...
Avatar

re

sep 3 2017 - 12:55
Alt dette er veldig typiske symptomer. panikk anfall, tap av følelese og andre fysiske symptomer, uvirkelighetsfølelse(mer sjeldent), apati episoder osv. Beste rådet jeg kan gi med hjertebank og panikk er å uredd utfordre de fysiske symptomene til å gi alt de har. Det er umulig å dø fra noe som kun er ett panikk anfall.
Avatar

Re: Aldri hatt det som dette!

sep 3 2017 - 14:24
Typisk angst. Men les og om refluks :-) Eg har både angst og refluks.
Til forsiden