Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Akutt trøtt/slapp og hjernetåke

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Akutt trøtt/slapp og hjernetåke

mars 11 2023 - 20:20
Hei! har siden desember slitt med noe veldig plgasomt, det skjer veldig sjeldent men når det først skjer så er dette veldig plagsomt. Håper noen andre har opplevd dette. Blir helt akutt drit trøtt altså på vei til å bare sovne hvor enn jeg er uansett hva jeg holder på med, og hjernen min bare skrur seg helt av, og kroppen blir veldig sliten, dette skjer oftest rundt 17-19 mot kvelden. Har noen opplevd dette, veldig skummelt føles som jeg skal besvime eller glemme alt, og bare miste meg selv. Håper noen har noe å fortelle..
Avatar

Hei

mars 11 2023 - 20:33
Har hatt det akkurat som deg!

Dette begynte for 1 mnd siden, men da ble jeg akutt svimmel og det stoppet ikke. Ble også akutt trøtt. Følte også jeg skulle besvime.
Dro til legen siden svimmelheten ikke ga seg, og klarte meg ikke på jobb. Til nå har jeg tatt aaalt av blodprøver, MR og nevrologiske tester. Alle prøvene har vært fine.
Svimmelheten begynte alltid på morgenen, men etterhvert kom den på kvelden.
Fant aldri svar på hva det var med meg, men legen mener det har vært langvarig stress og angst og det er nå kroppen sier stopp!

Hvordan føler du deg om dagen? Er du mye stressa og evt. mye angstfull? Det du beskriver har jeg akkurat vært igjennom og det er ikke farlig, men kjempe skummelt. Prøv å hvil deg så godt du kan og pust inn og ut. Ikke press deg selv til noe du ikke orker :)
Du kan alltids sende meg en melding/ forespørsel hvis du har behov for å snakke eller betryggenhet
Til forsiden