Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Agorafobi

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Agorafobi

okt 17 2020 - 15:40
Er det noen her som har slitt med agorafobi og klart å bli bedre uten medisiner? Jeg vet at eksponeringsterapi er det som funker best, og jeg var flink til å eksponere og på god vei til å bli bedre i sommer. Nå har jeg falt litt tilbake og vet av erfaring at det er veldig motiverende å høre om folk som har klart å blir bedre :-)
I tillegg til eksponering, vurderer jeg også å se om jeg kan få kommet meg til samtaleterapi, er det noen som har hatt gode erfaringer med dette i forbindelse med agorafobi?
Avatar

Re: Agorafobi

okt 19 2020 - 13:06
Jeg sliter også med agorafobi. For meg har det blitt mye bedre. Kjenner fortsatt på det, men klarer å håndtere det og det hindrer meg ikke lenger i å gjør det jeg vil. Jeg har nylig sluttet med antidepressiva, så tar i dag ingen medisiner. Eksponeringsterapi er absolutt det beste. Jeg har gjort dette sammen med en terapeut og på egenhånd. I tillegg har jeg hatt samtaleterapi som jeg føler har hjulpet veldig, så det anbefaler jeg deg å prøve. Vi har da snakket om hva som skjer i kroppen og hva jeg kjenner på i ulike situasjoner og så har terapeuten lært meg en del tips og kunnskap som gjør at jeg håndterer situasjoner bedre.
Til forsiden