Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Adhd, dødsangst og etc.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Adhd, dødsangst og etc.

mars 21 2018 - 23:07
Hei, skriver dette mens jeg ligger i senga med tanker som tar nesten knekken på meg. Tør nesten ikke å sove og har det ikke så bra til vanlig. For noen uker siden så hadde jeg gått igjennom et panikk angst anfall der jeg fikk et sort hull følelse i midten av brystet og noen ganger igjen etter der som ikke var like ekstrem men kjentes ekkelt og uvell og deretter hatt ekstrem depresjon og dødsangst. Føler meg håpløse å trenger å snakke men noen som har gått igjennom det samme. Pleide å game mye og tegne men har nesten vansker med å gjøre det nå. Hadde et brennende angst i bryst noen dager men har blitt borte men tankene kommer å går forsatt.
Avatar

Re: Adhd, dødsangst og etc.

april 13 2018 - 18:03
Hei.
Jeg har også hatt en brennende angst følelse i brystet i mange dager nå! Jeg vet hvor vondt dette gjør, og det er ikke lett!
Jeg håper du har fått hjelp, eller hvertfall har det bedre nå!

Dødsangst tror jeg mange av oss har iløpet av livet, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg har hatt det mange ganger selv.

Hvordan har du det nå? Orker du å gjøre daglidagse ting nå? Typ game eller tegne?
Til forsiden