Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

AFA

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

AFA

aug 6 2017 - 08:39
Heihei! (:

Det er meg, Banankaka igjen. Vet jeg har stilt et lignende spørsmål før, men har liksom ikke fått noe svar! Prøver derfor å gjøre denne artikkelen litegrann kortere enn sist gang..

Lurer egentlig bare på om det er noen fler her inne som sliter med "angst for å få angst" (noe som resulterer i at du faktisk får enda mer angst)? Jeg er veldig dårlig på å takle angsten når den kommer! Det gjør at jeg bare går og bekymrer meg for å få enda fler angstanfall.. ):
Avatar

Re: AFA

aug 6 2017 - 14:40
Fikk du lest svaret jeg en gang skrev til norkri20, før jeg slettet det? Jeg opplyste deg om det i en av de andre trådene dine, men det er mulig du ikke rakk å lese det før jeg slettet det. I svaret til norkri20 skrev jeg hva angst forårsakes av og hvordan det kureres (selv om det selvfølgelig kan være vanskelig å utføre det i praksis, selv om det er lett å forstå det teoretisk).
Avatar

Re: AFA

aug 6 2017 - 17:49
Kunne du kanskje gjenta det her, RebelMan?
Avatar

(:

aug 6 2017 - 18:48
Fikk nok ikke det med meg, RebelMan.
Avatar

Re: AFA

aug 7 2017 - 04:04
Jeg lager heller en helt ny tråd for alle som har angst. Det er sannsynligvis ikke noe særlig ny kunnskap for folk som har angst (siden de ofte har forsøkt å finne ut alt de kan om angst for å bli kvitt det), men da kan vi hvert fall være sikre på at alle er oppdaterte og på samme side.
Til forsiden