Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å stole på legen.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å stole på legen.

mai 16 2021 - 23:54
Hei. I mars i år hadde jeg tydeligvis mitt første panikkanfall. Dvs ett anfall med ambulanse og alt innblandet. Etter det gikk livet mitt helt på trynet. Jeg er en veldig bekymret person. Bekymret for sykdom ovenfor barna mine, bekymret for forholdet osv. etter panikkanfallet ble jeg utrolig bekymret over meg selv. Jeg ble sint når jeg ble fortalt at alt av bekymringer jeg har hatt i flere år , så har kroppen tatt over med fysiske symptomer . Alt startet med leamus på venstre øyelokk i desember. Hver dag, nesten konstant , og jeg har det enda. Etter panikkanfallet tok legen nevrologiske tester på meg, blodprøver ble tatt osv. Pga høy puls hele tiden ble jeg henvist til hjertespesialist. Gikk med 24-timers ekg, sykkeltest og ultralyd. Alt fint - angst sa han. Jeg har også tatt mr av hjernen, ingenting galt. Jeg går til psykolog hver andre uke og til legen den uken jeg ikke er hos psykolog. Går også hos osteopat. Største problemet mitt er at jeg er mye svimmel, har høy puls veldig mange ganger om dagen. Nå som jeg ligger i sengen er den på 105 liksom. Det er nesten værst når jeg ligger på sofaen om kvelden og ser på tv. Da banker hjerter så hardt og pulsen er over 100, jeg svetter og blir urolig, men ikke slikt anfall som jeg hadde første gangen. Før hjertespesialisten dro jeg på legevakten hele tiden. Legen og psykolog sier det er angsten. Men kan jeg virkelig ha angst hele tiden? Kan man få det av å bare ligge å se på tv? Jeg får høy puls bare jeg går opp trappen for å brette klær. Jeg er så drit lei dette nå :( det er så ekkelt og ubehagelig... kan angst og depresjon virkelig gjøre det slik? Kan umulig være bra for hjertet å bli så mye belastet. Det skal sies jeg i tillegg er veldig dårlig trent. Jeg skal starte med trening til uken. Men jeg er bare 31 år, mamma til to barn som savner livet tilbake noe helt ekstremt :( Som sagt har det skjedd mye på disse ukene fra mars. Jeg mistet også jobben pga jeg var sykmeldt i to uker pga dette, venninna mi døde og datteren min på 1 år har vært igjennom en del (normale) sykdommer, jeg har vært syk osv. mye skjer i livet mitt, men på gode dager også har jeg det slik :( jeg blir sinnsykt sliten. Jeg håper de som kjenner seg igjen eller har opplevd det samme vil svare meg <3
Avatar

Hei.

mai 17 2021 - 00:22
Hei, Dette er veldig mye likt av symptomer jeg opplevde og opplever.
Jeg er alenepappa i mange år og blitt veldig bekymret, fikk mitt første panikkanfall med ambulanse osv for noen år siden. Siden det har jeg testet alt, kamera inn bak og foran, blodprøver , scan av hjernen osv. EKG og sykkel, samme som du nevner.
Alt dette gjorde legen for meg bare for å gardere. sånn at jeg skulle roe meg litt ned, fordi jeg trudde ikke på at det var angst i starten. Men nå er det ikke noe galt med meg, jeg er bare utbrent, nedslitt og deprimert. Det er liksom sånn ond sirkel. Angsten lurer meg til å tro jeg er syk. En ting som har hjulpet meg mye er å gå til psykolog og snakke, men det fikser det bare midlertidig synes jeg. Jeg er statig redd for å havne i den onde sirkelen igjen. Slutta å drikke flere liter brus om dagen har hjulpet endel. Spise bedre kosthold er det beste jeg har gjort tror jeg. og prøve å sove tidligere på kvelden. Ellers er jeg på første uken med medisin nå fra legen. Og det var ekstrem angst i starten , men det har blitt mye bedre nå på dag 7, men de første 6 dagene var mye angst. men det er visst normalt og man må bare holde ut. Jeg ser nå dette ble veldig langt. Så hvis du vil høre mer så kan vi sikkert snakke når som helst.

Til forsiden