Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å slutte på Zyprexa/Olanzapine

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å slutte på Zyprexa/Olanzapine

nov 19 2014 - 11:20
Hei.

Noen her som har erfaring med å slutte på Zyprexa? Har gått på det i over et halvt år og når jeg prøvde å slutte på det, endte det bare med angst og panikkanfall!! Kjempefrustrende, så jeg måtte begynne på medisinen igjen og nå går det heldigvis bedre.

Noen som vet hva jeg kan gjøre for å unngå disse plagene neste gang jeg slutter? Vurderer å prøve å bytte medisin og se om disse reaksjonene ikke kommer hvis jeg slutter på de.
Avatar

Re: Å slutte på Zyprexa/Olanzapine

nov 19 2014 - 21:32
Har gått på den i mange år, aldri prøvd å slutte. Men har hendt jeg har glemt den, tar den om kvelden, og det er ensbetydende med null søvn. Det er den ene tabletten ingen får ta fra meg.
Avatar

hvor stor dose?

nov 23 2014 - 12:32
Hvor stor dose har du gått på? Og hva tok du det mot?
Avatar

Re: Å slutte på Zyprexa/Olanzapine

mai 29 2018 - 13:56
Er dette ei nedtrapping/avslutning du har tatt saman med fastlege/anna lege? I såfall vil dei ha ein nedtrappingsplan. Dersom den ikkje fungerar for deg er det viktig at du tek det med legen din.
Avatar

Re: Å slutte på Zyprexa/Olanzapine

juli 8 2018 - 02:10
Når jeg sluttet på stor dose antipsykotika og antidepressiva, trappet jeg ned kjempesakte. Jeg leste om det på nettet. Og du kan kjøpe kutter på apotek forbå dele piller. Gå ned få mg i uka. Jeg hadde mye bivirkninger, men klarte slutte! Men mot helt slutten/etter siste pille brukte jeg sobril/imovane i overgang noen uker, og trappet /kuttet disse sent også. Grunnen til imovane var at jeg hadde hatt høy dose antipsyk med søvneffekt, og hadde soveissues. Nå sover jeg bedre enn jeg noen gang gjorde på medisiner. Lykke til!
Avatar

песчаный полимерный

juli 8 2018 - 18:43
Hei
Da dette er et forum for alle, ber vi deg skrive på enten norsk eller engelsk.

Vennlig hilsen
Admin
Avatar

slettet

juni 7 2021 - 12:22
Brukeren er slettet.
Hilsen Admin.
Avatar

Ja, jeg leser det!

des 10 2021 - 15:58
Er visst populær blant spammere, denne tråden her.
Avatar

..

okt 7 2022 - 00:00
Jeg sluttet på det i samråd med lege og fikk noen skikkelige plager men det gikk heldigvis over etterhvert.Ikke slutt brått men ta det langsomt
Til forsiden