Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å ikke få ting til

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å ikke få ting til

des 7 2019 - 16:54
Jeg føler så mye selvforakt og det er så mye skam og skittenhet inni.Jeg har vel egentlig ikke hatt det såkalte normale livet med barn og egen familie ikke fungert i jobb ikke gift og jeg ser på meg som taper og det er tøft.Årene flyr avgårde.Jeg lever ikke men overlever.Jeg bare holder ut egentlig.holder ut til det ikke lenger er mulig å holde ut.Livet ble aldri slik det skulle og jeg har vokst opp med psykiatri og det er tøft det og for lidelse har stjålet så mye fra meg,frarøvet meg så mye.Så jeg føler meg som taper som aldri har fått noe til.Jeg lever ikke men jeg holder ut.Er det noen som kjenner seg igjen?som har det slik?
Avatar

Åå hei du mrsfreak1983

des 7 2019 - 17:24
Hat så absolutt følt det sånn i løpet av livet. Har følt meg utenfor og at jeg ikke har opplevd det samme som alle andre. Veldig, veldig dårlig selvtillit/selvfølelse. Vært en veldig usikker jente og veldig sensitiv. I perioder i livet har absolutt følt på at jeg overlever.

Så mye av dette har vært med på å utvikle min angst (eller hva det nå er).

Mye handler om å prøve å snu tankegangen til noe positivt. Jeg mener en kan snu ganske mye. Men jeg har på en måte øvd meg hele livet. Jeg har virkelig tendenser til negativ tenking. Kan gjerne øve oss sammen hvis du vil ☺️
Klem
Avatar

Hei

des 7 2019 - 23:06
Koselig å få fine tilbakemeldinger.jeg har slitet fra liten alder mesteparten av livet mitt er blitt på en måte stjålet også.alt som er negativt drar jeg med meg.jeg er så ulykkelig.hvordan har dagen din vært?
Avatar

Jeg kjenner meg litt igjen.

des 9 2019 - 04:16
Jeg har ikke venner , barn og kjæresteJeg har ikke vært veldig vellykket på det område. Jeg håper du får en fin uke og tar vare på deg selv. Ta et skritt av gangen å vær ikke for streng med deg selv.
Avatar

Re: Å ikke få ting til

des 9 2019 - 05:31
Jeg har ikke helt samme erfaring, men kjenner meg igjen i at livet på mange måter står stille mens årene flyr forbi. Det er virkelig tungt å føle at man ikke får mulighet til å virkelig leve pga. helseproblemer.
Avatar

Gummihjerte

des 9 2019 - 06:59
Nettopp det at man ikke kan leve livet på grunn av helseproblemer føles håplost ut også.Alt blir så svart mørkt pessimistisk.
Avatar

Re: Å ikke få ting til

des 9 2019 - 08:33
Virkelig. Jeg greier å holde hodet over vann, mer eller mindre, men det er så himla utmattende å måtte sloss så hardt for å komme seg gjennom hver dag, uten å se noen ende på det. Og fordi jeg har blitt eldre, så merker jeg også en sårhet over å ikke kunne få barn, i tillegg til at det virker helt umulig å finne noen å være sammen med når det er begrensa hva jeg kan tilby i et forhold. Det svir, for å si det mildt.
Avatar

Hei gummihjerte

des 9 2019 - 12:12
Jeg er også veldig sårbar dette med barn.jeg lider av det å ikke ha egne barn.noen ganger irriterer mennesker meg som tar det for gitt å ha barn.for mange er det selvfølge mens andre lider av å ikke ha det.det er ikke alltid folk som har barn skjønner hvordan det er for de som ufrivillig ikke har barn.
Til forsiden