Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å holde ut

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å holde ut

sep 26 2019 - 02:52
Når alt dreier seg om å holde ut og ikke leve.Det er slitsomt og det er utmattende og jeg tenker hva er vitsen med alt når alt har med å holde ut dette livet og framtida ser dyster ut.Jeg har så mye angst nå og nettene er ikke til å holde ut.jeg får tettere oppfølging nå på grunn av separasjonsangsten at noen av personene rundt meg er på ferie men det er marreritt om nettene.Blir kastet til demonene selv om de er der om dagen har heg folk rundt meg men akkurat nå er alt kaos.Jeg har så mye angst og uro.Det gjør vondt i alle muskler men jeg har brukt varmepute som jeg fikk i gave av min søte støttekontakt.Den har faktisk hjulpet.Jeg vil anbefale folk å prøve det ut som ikke har prøvd det før.nettene mine er marreritt alt er så stort så enormt og jeg drukner der føler meg som liten avhengig av andre rundt og føler meg verdiløs og mislykket hvorfor må jeg alltid ha det slik.hvorfor må angsten forfølge meg.musklene er så vonde jeg har mye spenningshodepine har mye vondt i brystet sug gjennom magen.tankene trenger seg på hele tiden og det er så slitsomt å prøve å unngå tankene for tankene får ting til å skje.tankene tankene tankene er skremmende.Jeg er redd for stillhet den gjør meg urolig men om netter er det stille så jeg har ofte på radio.Jeg har det så vondt og er desperat.hva gjør jeg.kan noen komme med råd?
Avatar

Hei

sep 26 2019 - 03:17
Jeg kom til å tenke på noe i dag som kanskje kunne vært til hjelp; vektteppe/kuledyne! Det kan hjelpe for å redusere angst, og du kan lese mer om det hvis du googler litt, evt også på engelsk; weigthed blanket.

Ellers kan du også sjekke ut noe som heter binaural beats på youtube. Det er lyd/musikk i ulike frekvenser, som sies å skulle hjelpe på ulike områder. Hvis du legger til stikkord som 'calming, anxiety, fear', så skal det dukke opp et utvalg av litt forskjellig. Jeg har iallfall opplevd enkelte av de som beroligende for angst, og foretrekker de melodiske variantene fremfor de med rene pipelyder.

Avatar

Hei

sep 26 2019 - 14:15
Takk for tips.har faktisk prøvd kuledyne når jeg var innlagt på sykehus.husker hvor rart det var.det var så tungt å ha over seg.det var mange gode tips gummihjerte.jeg er så svak i musklene i dag.vet jo det er angst men du vet når man føler muskler og beina svikter.
Avatar

Re: Å holde ut

sep 26 2019 - 15:18
Jeg har ikke opplevd akkurat det selv, men skjønner at det må være vanskelig å forholde seg til. Selv greide jeg å sette i gang en spiral av bekymring i går, ift hvor potensielt utfordrende det kan bli med Nav fremover. Det er overveldende å føle at man mister kontroll, så jeg føler med deg.
Avatar

Hei

sep 26 2019 - 22:46
Gummihjerte hvordan går det med deg nå?
Avatar

Hei mrsfreak

sep 27 2019 - 03:47
Det går greit! Jeg har reist på besøk til familie, så jeg får avbrekk fra noe av bekymringen. Det blir så lett å fokusere på det negative når jeg er alene stort sett hele tida. Hva med deg, går det bedre?
Avatar

Hei

sep 27 2019 - 14:23
Altså det er bra å være på dette stedet om dagen men jeg sliter så mye om natta så det er uholdbart.men det var dette tilbudet som man klarte å få til nå.skjønner hva du mener at lettere å tenke negative tanker det er bra du er med familie.det har mye å si.
Til forsiden