Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å bli elsket

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å bli elsket

nov 26 2020 - 20:58
Åå som jeg skulle ønske du aldri var glad i meg.Jeg skulle ønske du aldri elsket meg for da hadde alt vært så mye lettere.Det hadde vært vondt men å være elsket og ikke ha det er mye tungere.Savnet er så stort og tomheten drukner man i.Hvis du ikke var glad i meg hadde det vært enklere.Mennesker kan si tenker på deg el så trist og jeg skjønner så godt men fakta er ingen i verden skjønner for i sorgen er man helt alene.Jeg er fullstendig alene i sorgen i hele verden og slik er det med alle andre også.Tomheten er så stor og jeg vet livet har endret seg for alltid.Jeg blir aldri for andre som før,Jeg har ikke krefter el energi for andre og livet mitt blir aldri som før.Relasjoner til mennesker har mindre betydning.Likegyldighet tomhet og isolasjon og savn.Det store savnet.Jeg elsker deg så mye over alt på jorden.Du er alt.Livet mitt er ferdig for alltid.
Avatar

yo

nov 27 2020 - 02:48
Hei!

Helt enig med deg i spesielt èn ting :
I sorgen står alle helt alene og ingen forstår hvordan det er.
Kunne ikke vært ,mer enig i akkurat det! Og det er ganske tøft og vondt innimellom. Ordet innimellom er litt viktig å si noe om her synes jeg!
Å bli ramma av livets bakdeler INNIMELLOM, det er hypervarierende HVA det betyr og inneholder!
Tilbake til poenget.....
Det kan være vondt og vanskelig innimellom på veldig tøffe måter. Og jeg legger tyngden her,,, Personlig liker jeg å snu ting på hodet og lage kaos i kaoset, før jeg lager skikkelig kaos på toppen av det. Og når det gjennomføres, da finner jeg, adhd`n min, diabetesen min, alle traumer og hodeskader jeg har med meg på min 40 års reise.....vi finner ro og balanse. Og vi klarer å finne en konstruktiv bruk av all ondskapen livet har bydd på.
. Alle damene som har såra hardt og svikta enda hardere, Alle mine søstre og brødre som har dødd underveis, alle som har havnet på gata, alle det har "tippa over" for på en eller annen måte......du vet, alt som gjør at det brenner i helvete......vi klarer å lage en mening og god læring av det.

hva tenker du om det?

Avatar

lider med deg

des 2 2020 - 01:10
husker ikke hvem
men en sa en gang
mennesket
forstår ikke
hva det selv
ikke har opplevd!
og ja og så
er vi jo alle
forskjellige
så vi vet ikke
en jævla dritt uansett......
Til forsiden