Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

17 mai

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

17 mai

mai 16 2018 - 12:13
Andre som gruer seg til denne dagen? Jeg blir helt stressa av tanken på å gå ute blant alle folk! Alle øynene som stirrer!
Har bare lyst til å hoppe over hele dagen..
Og så er det vondt å tenke tilbake på hvor velfungerende jeg har vært før.. huff som jeg sliter!
Avatar

17 mai

mai 16 2018 - 13:34
Kunne skrevet det der selv. Har det akkurat likedan. Gruer meg, klump i magen, urolig og stressa, kunne vært fint å bare glemme den dagen. Men jeg må ut, se på ungene i barnetoget, må bare gjennom det og tenke at det er over om en stund. Skal i år prøve å huske å puste, inn, ut, med magen, kjenne etter at jeg faktisk puster og tenke at vi er flere som har det slik. Det går over, det er bare forferdelig mens det står på. Lykke til i morgen, vi får prøve å holde ut.
Avatar

Re: 17 mai

mai 16 2018 - 14:48
Innlegget er ulest.
Ja jeg tenker at jeg skal ut, jeg vil se barna i toget. Håper at jeg klarer å snu det litt, og få en fin dag! Har ihvertfall vært å kjøpt meg noen klær jeg skal ha på meg, så ut skal jeg, så får formen være som den er!
Men synes det er så dumt at det må være sånn, men man velger ikke sin skjebne selv. Håper at jeg en gang i fremtiden kan se tilbake på denne 17.maien, og tenke at jeg har kommet langt siden da!
Det er bare litt vanskelig å forstå akkurat nå.
Avatar

Re: 17 mai

mai 16 2018 - 23:10
Samme her, men det er fordi jeg har ingen planer så gruer meg ekstremt. Føler nesten mer press og ukomfortabelhet når det er 17 Mai, pågrunn av all korps musikken enn på julaften og nyttåret, skulle nesten ønske jeg bodde i Tyskland hvor de ikke en gang feiret nasjonaldagen haha.

Vi får vel prøve å kose oss det beste vi kan :)
Avatar

Re: 17 mai

mai 17 2018 - 17:48
Puh! Der var dagen over! Føler meg lettet, nå er det bare mandag igjen, og så er de røde dagene over for denne gang!
Til forsiden