Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

trygdebil

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

trygdebil

juli 5 2016 - 17:11
I januar i fjor (tror jeg) kom det nye regler om hvem som kan få trygdebil. Disse reglene er idiotiske, etter min mening. Har en 13 år gammel trygdebil og når den ikke vil mer, får jeg ikke ny. Dette fordi jeg ikke jobber, studerer eller er fysisk handicappet og trenger spesialtilpasset bil. Ingen tenker på at jeg p.g.a. psykisk sykdom ikke klarer å ta noe offentlig transport, heller ikke å bruke tt-tjenesten. Hvordan mener politikerne at jeg skal gjøre helt vanlige ting som å handle mat, gå på apoteket, komme meg til legen, tannlegen osv. Jeg kan ikke være den eneste som er i en slik situasjon. Føler at jeg blir behandlet verre som psykisk syk, enn en som er kriminell. Hvis jeg var i fengsel, ville jeg ha mer frihet enn den dagen jeg ikke lenger har bil.
Politikerne har ikke mye forståelse for de psykisk syke
Avatar

Har asperger, angst og autoimmun sykdom

nov 18 2016 - 22:00
Jeg har også levert inn søknad, og fått svar om de nye reglene, jeg også. Helt håpløst. Jeg har brukerstyrt assistent som jeg er avhengig av i hverdagen. Kan ikke bruke TTkortet som jeg har, det kan jo heller ikke assistentene, for det er jo avhengig av at jeg fysisk er MED i bilen, og det kan jeg svært ofte ikke være pga angst og pga den autoimmune sykdommen jeg har. TTkortet har jeg hatt helt siden forrige omgang hva angår det med trygdebil, fordi det tok lang tid å få på plass trygdebilen, det var ment som en overgangsordning, så det er ikke noe jeg bruker mye, kun hvis bilen er på verksted. Det er helt grusomt at regjeringa gjør sånt noe mot oss.
Avatar

Trydebil kl

aug 4 2021 - 16:35
Bilin var for men et bil til å klare noe selv, og ikke bare være avhengi av at andre skue handle for meg, og når jeg sjelden var i bra form. Jeg kunne besøkefamile
Nå må jeg ha hjelpt til. Hjelp ti å komme til lege, noen må handle for meg
nok for komme jeg besøke familie. Nå kan jeg ikke gjøre noe selv, jeg må handles for, og skal jeg noe streder må jeg hentes, men siden jeg ikke tar tryggheten at vist, jeg fåt et anfall deptisivt eller angst, er realitet at jeg stenger mer å mot inne. Og følelsen er jeg er has vediløs ønsker med hver gang. Jeg vet ikke hvor my jeg orker, følelsen av å bety null oh nix for Høre har tiltalt knekt på alt so fikk meg til å klare en dag til. Og så en dag orker sner ikke mer
Til forsiden