Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

nedstengning og de sårbare barna

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei

mai 3 2021 - 19:49
Du driver jo med dette nettopp nå med ufinheter alt du skriver.Du bør vel lese selv hva du skriver vel.Les godt igjennom hva du skriver selv.
Avatar

Re: nedstengning og de sårbare barna

mai 3 2021 - 19:59
"Intellektuell feighet" er et anerkjent begrep i akademia. Å påpeke dét er _legitim kritikk av Den Andre_, og ikke sjikane.
Avatar

Hva har jeg skrevet?Nå har jeg lest mine innlegg i denne tråden.

mai 3 2021 - 19:59
Nå ga jeg et eksempel på en mannlig bekjent som jeg hang med før som trodde at alt dreide seg om seg selv - ja han hadde En diagonse.
Men han kunne ikke forlange alle skulle tilpasse seg han . For interakte med mennesker IRL så MÅ en være saklig .

Stor takhøyde under diskusjoner her sier dem her på SDMO, men da gjelder personangrep og andre ufinheter ALLE brukere. Det er ingen som har frikort.
Avatar

Hei

mai 4 2021 - 11:32
Jeg syns det er ganske ille når vi lever i en verden hvor det å være skeptisk til noe som at en vaksiner som er laget i hui og hast at man ikke kan stille seg spørsmål rundt det.Sier man noe im det blir man sammenlignet med de største konspiratører i verden.Ingen vet i lengden hvordan det blir med disse vaksinene.Noen har faktisk dødd og hva sier man til personer som har mistet noen hvem tar ansvaret for det.Når unge friske helsearbeidere Jan dø plutselig rett etter å ha tatt vaksine.Det skal kunne være lov å tenke 2 ganger på det uten å bli sammenlignet med de største konspiratører i verden.Mange mennesker lever ikke lenger av andre sykdommer.Det dør folk av alvorlige sykdommer hele tida og nå spesielt ble det ikke oppdaget hos mange på grunn av alt som har skjedd med corona.mennesker har dødd uten pårørende.Det er mye lidelse i Norge og ellers i verden og det minste man kan gjøre er å tenke 2 ganger.Alle kommer til å bli vaksinert uansett.Man kan ha respekt og følge smittevern og gjøre alt man skal men samtidig tenke selv,Det er ikke enten eller.
Avatar

tji hiiiii

mai 4 2021 - 21:24
nidelven
nok en gang
med å nedlatende
vri på mitt sitat
viser du null evne
til å ville forstå
hva jeg prøver å si
du kan bare
åpenbart
fatte deg selv/dine venner
da er alt
rett og slett
nyttesløst
Avatar

Alien

mai 5 2021 - 00:20
Jeg syns det var stygt at han omvendte det gode sitatet du kom men syns nærmest han var jo ganske kreativ og nedlatende og endre en slik sitat full av kunnskap.De kloke ordene til noe som bare gir mening i hans hode.Stå på Alien.Mange her digger deg.
Avatar

Tristtrist

mai 12 2021 - 20:35
Konspirasjonsklovnen Christian Paaske er jo omtalt på Tøvsugeren: https://tovsugeren.blogspot.com/2020/08/konspirasjonsklovnenes-merkverdige.html
Til forsiden