Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

nedstengning og de sårbare barna

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Startet med en diskusjon om corona

mai 3 2021 - 16:53
Og eskalerte med en gang noen ikke klarer å holde seg til temaet , dvs brukerdebatt:

" du sa det da, du går til angrep du er prippen , du er: * sett om passende adjektiv* du mener sånn og slik for sånn tolker jeg det.

Altså saken er ikke viktig lenger , men myr meninger om meg ( og andre) som brukere.

Legg merke til dette går ofte kun den ene veien.
Ja jeg kunne glatt oversett personangrep og vendt det andre kinnet til , men hvorfor det egentlig?
Den som taper diskusjonen må jo være den som flyr i flint og kommer med enda styggere kommentarer .

Dette kan gjerne bli en avsporingstråd for min del , jeg " eier" ikke tråder .
Men av erfaring så blir det neppe noe saklig diskusjon.
Avatar

Re: nedstengning og de sårbare barna

mai 3 2021 - 17:00
Ja... Jeg tviler ikke på at du kunne kommentert fra ende til annen Nideleven. Helt upartisk tenker jeg. Jeg kaller Frikars"intellektuell feighet" og din ordkorrigering av mrs for sjikane. Vi er alle skyldig i noe...
Avatar

Sikringsutløsning

mai 3 2021 - 17:18
Hva med «Er du Professor ?»

Kunne du forsøkt å satt den påstanden opp mot at jeg bidrar til rettskrivning ? Er det ikke bra at noen hjelper til å forbedre skriftspråket til noen da. Slikt man gjør på skolen også, hvorfor stoppe å lære ? Mulig i slikt det ligger et problem.

Sikringsboksen ryker raskt til enkelte her.

Oppmerksomhetstrangen er åpenbar flere steder de siste 2-3 ukene, hvor det forsøkes å lage trøbbel gang etter gang. Og jeg/andre overser dette pga søk etter noe liv i hverdagen. Men i tilfelle et bra tegn, om at man ønsker motstand/utfordringer. Noe positivt i det også - som kanskje blir feil det også hos noen :-)

Avatar

Fra admin

mai 3 2021 - 17:26
Det er lov å være uenig og diskutere saklig, men vi oppfordrer til å ha en hyggeligere tone.

Ønsker alle en god kveld.

Hilsen Sidetmedord v/Kenneth
Avatar

Hei

mai 3 2021 - 18:49
Kenneth fint å høre fra deg ja helt enig stemningen er ikke alltid fin.Enkelte prøver å ha kontroll over andre og da blir det lett krig dessverre.Det er lett å bli provosert når det er nettopp det noen vil man skal bli.
Avatar

Hei

mai 3 2021 - 18:50
Forresten Kenneth håper du har en fin dag.
Avatar

Hmm

mai 3 2021 - 19:04
Jeg kan fortelle deg en ting når vi ble discord gruppa så var det enkelte som la merke til det og ville ikke at vi skulle forsvinne herfra da de var lei av at enkelte få her skulle belære folk på forumet rundt.Altså folk har lagt merke til dette og de ville vi skulle bli her da vi var viktige stemmer er mye av grunnen til at jeg er her ihvertfall og sikkert de andre også.Det var veldig rørende for gruppa.Hvorfor er egentlig det viktig for deg å rette på og pirke på feil ord som du tolker slik.Hva ønsker du å oppnå med det enn å provosere.Det samme gjelder om discord gruppa vi har det veldig koselig og livlig der men ja mye av grunnen til at jeg er tilbake er på grunn av de tilbakemeldingene vår gruppe fikk.
Avatar

"Alle kan få si hva de mener "

mai 3 2021 - 19:42
" Men de må være enig med meg , ellers er det dems feil jeg blir provosert , og da blir jeg sinna men det har jeg lov til fordi jeg er psykisk syk må vite og ingen er sykere enn meg . Og siden jeg er syk skal alle ta hensyn til meg..og om de ikke tar hensyn til meg er det DE som er onde og slemme. !"

Slik har jeg en bekjent som holder på.Pårørende får høre av helsepersonell at de må sette personen på plass , og si høflig men bestemt at normal folkeskikk- det skal ALLE ha.

Og sånn må en diskusjon også foregå Meddebattanter skal kunne være enige og uenige uten at det skal bli navnekallining og andre ufinheter.

Avatar

Hei

mai 3 2021 - 19:49
Du driver jo med dette nettopp nå med ufinheter alt du skriver.Du bør vel lese selv hva du skriver vel.Les godt igjennom hva du skriver selv.
Avatar

Re: nedstengning og de sårbare barna

mai 3 2021 - 19:59
"Intellektuell feighet" er et anerkjent begrep i akademia. Å påpeke dét er _legitim kritikk av Den Andre_, og ikke sjikane.
Avatar

Hva har jeg skrevet?Nå har jeg lest mine innlegg i denne tråden.

mai 3 2021 - 19:59
Nå ga jeg et eksempel på en mannlig bekjent som jeg hang med før som trodde at alt dreide seg om seg selv - ja han hadde En diagonse.
Men han kunne ikke forlange alle skulle tilpasse seg han . For interakte med mennesker IRL så MÅ en være saklig .

Stor takhøyde under diskusjoner her sier dem her på SDMO, men da gjelder personangrep og andre ufinheter ALLE brukere. Det er ingen som har frikort.
Avatar

Re: nedstengning og de sårbare barna

mai 4 2021 - 10:51
«Det er ikke ytringsfrihet når det å ha en annen oppfatning enn myndighetene oppfattes som forræderi. Ytringsfrihet er å tillate en åpen debatt og ikke bringe kritiske røster til taushet fordi de går på tvers av flertallet. Det er hele poenget med ytringsfrihet og et fritt samfunn. Kritikk av makten er det eneste som sikrer at den ikke blir misbrukt»

Christian Paaske
Avatar

Hei

mai 4 2021 - 11:32
Jeg syns det er ganske ille når vi lever i en verden hvor det å være skeptisk til noe som at en vaksiner som er laget i hui og hast at man ikke kan stille seg spørsmål rundt det.Sier man noe im det blir man sammenlignet med de største konspiratører i verden.Ingen vet i lengden hvordan det blir med disse vaksinene.Noen har faktisk dødd og hva sier man til personer som har mistet noen hvem tar ansvaret for det.Når unge friske helsearbeidere Jan dø plutselig rett etter å ha tatt vaksine.Det skal kunne være lov å tenke 2 ganger på det uten å bli sammenlignet med de største konspiratører i verden.Mange mennesker lever ikke lenger av andre sykdommer.Det dør folk av alvorlige sykdommer hele tida og nå spesielt ble det ikke oppdaget hos mange på grunn av alt som har skjedd med corona.mennesker har dødd uten pårørende.Det er mye lidelse i Norge og ellers i verden og det minste man kan gjøre er å tenke 2 ganger.Alle kommer til å bli vaksinert uansett.Man kan ha respekt og følge smittevern og gjøre alt man skal men samtidig tenke selv,Det er ikke enten eller.
Avatar

Re: nedstengning og de sårbare barna

mai 4 2021 - 11:49
Sanne ord fra Påske om han så tror jorda er flat, hahaha...

Bra sagt Led og mrs. Jeg bryr meg fint lite om det er akademisk anerkjent å sjikanere i alle fall. Heller er det ikke så farlig å sjikanere bittelitt. Jeg har litt spesielle synspunkter på det
Avatar

tji hiiiii

mai 4 2021 - 21:24
nidelven
nok en gang
med å nedlatende
vri på mitt sitat
viser du null evne
til å ville forstå
hva jeg prøver å si
du kan bare
åpenbart
fatte deg selv/dine venner
da er alt
rett og slett
nyttesløst
Avatar

Alien

mai 5 2021 - 00:20
Jeg syns det var stygt at han omvendte det gode sitatet du kom men syns nærmest han var jo ganske kreativ og nedlatende og endre en slik sitat full av kunnskap.De kloke ordene til noe som bare gir mening i hans hode.Stå på Alien.Mange her digger deg.
Avatar

Tristtrist

mai 12 2021 - 20:35
Konspirasjonsklovnen Christian Paaske er jo omtalt på Tøvsugeren: https://tovsugeren.blogspot.com/2020/08/konspirasjonsklovnenes-merkverdige.html
Til forsiden